Πολιτική

Άδωνις: Υπάρχει αντιπολιτευτικό κενό [vid,pics]

Άδωνις: Υπάρχει αντιπολιτευτικό κενό [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1, Την ύπαρξη αντιπολιτευτικού κενού από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, με αφορμή το γάμο του κ. Κασσελάκη με τον κ. Τάιλερ, υποστηρίζει πως δεν έχει κάποια αξιωματική θέση υπέρ ή κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων.

«Εύχομαι στον κ. Κασσελάκη βίον ανθόσπαρτον»

Την ύπαρξη αντιπολιτευτικού κενού από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, με αφορμή το γάμο του κ. Κασσελάκη με τον κ. Τάιλερ, υποστηρίζει πως δεν έχει κάποια αξιωματική θέση υπέρ ή κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων.

«Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτήθηκε αν φύγει εκείνος, τότε ποιος θα έρθει στη θέση του», υπενθυμίζει εύλογα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Δεν μπορεί να είμαστε και κυβέρνηση και αντιπολίτευση», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εντοπίζει την ύπαρξη σοβαρού αντιπολιτευτικού κενού εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος, δε, στον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης, ο υπουργός δεν παραλείπει να ευχηθεί «βίον ανθόσπαρτον», διευκρινίζοντας: «Το λέω πάρα πολύ ειλικρινά, καθόλου ειρωνικά, δύο άνθρωποι ένωσαν τις ζωές τους».

Ερωτώμενος για το ζήτημα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών εν γένειο, ο Άδωνις τονίζει πως δεν τηρεί κάποια αξιωματική θέση και πως περιμένει να εξετάσει το σχετικό νομοσχέδιο, λέγοντας: «Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου οπότε ρωτάτε λάθος άνθρωπο. Δεν έχω ακούσει κάτι στο υπουργικό συμβούλιο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω σε αυτό το θέμα. Θέλω πρώτα να δω το νομοσχέδιο και μετά θα σας πω. Δεν έχω αξιωματική θέση κατά ούτε αξιωματική θέση υπέρ. Θέλω να δω τι συμβαίνει. Αντιλαμβάνομαι όμως πλήρως ότι οι άνθρωποι που αποφασίζουν να έχουν αυτού του τύπου το δεσμό δικαιούνται να το έχουν στην κοινωνία που είμαστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments