Focus

Emmanuel & Brigitte Macron: Επέτειος ευτυχίας 16 χρόνια μαζί – Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Emmanuel & Brigitte Macron: Επέτειος ευτυχίας 16 χρόνια μαζί – Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Πηγή Φωτογραφίας: Brigitte Macron Is Back With a Classic Take on Parisian Chic | Vogue.com

Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας παντρεύτηκαν το 2007, όταν ο Macron ζήτησε το χέρι της (τότε) Brigitte Trogneux από τα παιδιά της.

Μία σχέση που πολεμήθηκε αρκετά και έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά για όλους τους εσφαλμένους λόγους. Το “λάθος” της Brigitte Trogneux, σήμερα Macron, ήταν πως δε γεννήθηκε 20 χρόνια μετά τον σύζυγό της και Πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron, για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που επέκριναν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. Και όμως άνδρες πολιτικοί και μη, δημόσια πρόσωπα, τραγουδιστές και ηθοποιοί γένους αρσενικού έχουν τη δυνατότητα να συνάπτουν σχέσεις με μικρότερες σε ηλικία συντρόφους τους και αυτό είναι κάτι που στις ημέρες μας θεωρείται αποδεκτό και καθόλου κατακριτέο. Όταν λοιπόν η Trogneux παντρεύτηκε τον 25 χρόνια μικρότερό της Macron, ο οποίος αργότερα ανέλαβε την Προεδρία της Γαλλίας, κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως δεν υπήρχε κάποιος κρυφός λόγος ή κάποια θεωρία συνωμοσίας που να εξηγούσε τη συγκεκριμένη σχέση, παρά μόνο ο έρωτας.

View this post on Instagram

A post shared by Brigitte Macron (@brigittemacronfanpage)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Macron ήταν 15 ετών και μάλιστα μαθητής της Trogneux, όταν η ίδια ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει ήδη 3 παιδιά, το ένα μάλιστα στην ηλικία του μέλλοντα συζύγου της. Ο νέος θα ερωτευθεί παράφορα την καθηγήτριά του και εκείνη αμέσως θα αναγνωρίσει την οξυδέρκειά του και την ωριμότητά του. Στο άκουσμα της είδησης, οι γονείς του προκειμένου να απομακρύνουν τον γιο τους από οποιαδήποτε πιθανότητα σχέσης, θα στείλουν τον Macron να τελειώσει στο σχολείο στο Παρίσι. Φυσικά, ό,τι και να έκαναν δεν ήταν αρκετό, καθώς μόλις η Trogneux το 2006 πήρε διαζύγιο και ο ίδιος ήταν σε ηλικία γάμου, ο Macron ζήτησε το χέρι της από τα παιδιά της, που δεν είχαν καμία αντίρρηση, το αντίθετο μάλιστα.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με το ζευγάρι να κλείνει φέτος 16 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Μέχρι σήμερα, η σχέση τους, από τη στιγμή που ο Macron ορίσθηκε Πρόεδρος της Γαλλίας και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους, είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε δει σε δημόσιο επίπεδο, με κάθε τους εμφάνιση να μας υπενθυμίζει πως ο πραγματικός έρωτας δεν είναι μία ουτοπική συνθήκη.

Ούτε μία στιγμή ο Πρόεδρος της Γαλλίας δεν έχει αφήσει το χέρι της συζύγου του και σε αντίθεση με τη σοβαροφάνεια που επιδεικνύουν συχνά δημόσια πρόσωπα και δη της πολιτικής όταν βρίσκονται υπό το άγρυπνο βλέμμα των δημοσιογράφων, ο ίδιος προτιμά να είναι τρυφερός με τη Brigitte Macron, όσα φωτογραφικά κλικ κι αν πέφτουν τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments