Πολιτική

Άδωνις: Υποκριτική η «αριστερή ταυτότητα» Κασσελάκη

Άδωνις: Υποκριτική η «αριστερή ταυτότητα» Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Standard & Poor's.

Άδωνις: «Εύχομαι κάθε καλό στον ίδιο και τον σύζυγό του»

Στην υποκριτική διάσταση της δήθεν αριστερής ταυτότητας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τονίζει πως, αξιωματικά, δεν είναι υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον κύριο Στέφανο Κασσελάκη, ο υπουργός Εργασίας υπογραμμίζει με δηκτικό τρόπο: «Θα ευχόμουν όλοι οι Έλληνες να έχουν ένα υπέροχο σπίτι στο ακριβότερο μέρος της Νέας Υόρκης, όπως αυτό που έχει ο κύριος Κασσελάκης. Πρόκειται πράγματι για ένα υπέροχο σπίτι. Κοστίζει εκατομμύρια δολάρια και ελάχιστοι στον πλανήτη μπορούν να απολαύσουν ένα τέτοιο σπίτι.

Ο κ. Κασσελάκης κάθεται, λοιπόν, αναπαυτικά στα πολυτελή καθίσματα του υπέροχου σπιτιού του μπροστά από τη λίμνη και σκέπτεται τα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες»

«Η υποκρισία έχει τα όριά της, όμως», προσθέτει ο Άδωνις, «και αυτό είναι άκρως υποκριτικό, γιατί η αριστερά πιστεύει στην ταξική πάλη, στην πάλη ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις. Ο κ. Κασσελάκης δεν ανήκει στην εργατική τάξη και το προλεταριάτο. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι πρόκειται για ταξικό εχθρό των καπιταλιστών. Και αφού είναι πρόεδρος αριστερού κόμματος, ας πουλήσει το σπίτι του και να μοιράσει την περιουσία του στους φτωχούς, έτσι ώστε να νοιώσει τι σημαίνει να είναι κάποιος φτωχός».

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν παραλείπει, ακόμη, να ευχηθεί κάθε καλό στον κ. Κασσελάκη και τον σύζυγό του, τον κ.Τάιλερ και συμπληρώνει, λέγοντας πως «μπορούν να ζήσουν ως παντρεμένοι στην Ελλάδα. Στη χώρα μας ισχύει το σύμφωνο συμβίωσης. Όταν έρθει στο Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών, οι βουλευτές θα το μελετήσουμε και θα ψηφίσουμε. Δεν είμαι αξιωματικά υπέρ ή κατά και δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας», ολοκληρώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments