Αθλητισμός

Aπόλυτος Παναθηναϊκός έκανε το «3/3» στο πρωτάθλημα [vid]

Aπόλυτος Παναθηναϊκός έκανε το «3/3» στο πρωτάθλημα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364475] BASKET LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ / EUROKINISSI)

Αντίσταση προέβαλαν για 20 λεπτά στο «τριφύλλι» οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος, υπέκυψαν στην ποιότητα του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 111-73 του Λαυρίου και ετοιμάζεται για must win παιχνίδι την Πέμπτη για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Αντίσταση προέβαλαν για 20 λεπτά στο «τριφύλλι» οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος, υπέκυψαν στην ποιότητα του Παναθηναϊκού.

Κορυφαίος για τους «πράσινους» ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 15π. σε 18 λεπτά συμμετοχής, ακολούθησαν οι Γκριγκόνις με 14 και Γκάι με 13 πόντους. Για το Λαύριο σπουδαίο ματς έκανε ο ΝτεΤζούλιους που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ματς με 24 πόντους, ενώ καλή παρουσία είχαν οι Χέλεμς και Καστανιέδα με 10 πόντους έκαστως.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 4-0 με συνεχόμενους πόντους του Ερνανγκόμεθ, ενώ από τις δυο εύστοχες βολές του Μπαλτσερόφσκι το σκορ πήγε στο 6-0. Οι φιλοξενούμενοι με το τρίποντο του Χέλεμς και το φλόουτερ στη συνέχεια μείωσαν, ενώ το χουκ του Καββαδά έφερε το ματς στην ισοπαλία 7-7.

Η ομάδα του Αταμάν «έτρεξε» στη συνέχεια ένα γρήγορο 5-0 με τον Ερνανγκόμεθ και τον Μπαλτσερόφσκι για το 12-7. Μετά από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι πάτησαν «γκάζι» στην επίθεση και με ένα σερί 11-2 «άνοιξαν» τη διαφορά στους δώδεκα (23-11) με τον Μέξα να καλεί τάιμ-άουτ. Η επαναφορά στο παρκέ βρήκε το Λαύριο να παλεύει για την ανατροπή με τον Καστανιέδα και τον Ντε Τζούλιουρς να μειώνουν στους εννέα (29-20) και το alley-oop κάρφωμα του Αντετοκούνμπο να κλείνει την πρώτη περίοδο με 31-20.

Τα δεκάλεπτα: 31-20, 56-45, 86-54, 111-75

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments