EDITOR'S PICK

Χάμπτονς: Ποιο είναι το θέρετρο που έκανε τον γάμο του ο Κασσελάκης

Χάμπτονς: Ποιο είναι το θέρετρο που έκανε τον γάμο του ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Θεσπέσιες, ατελείωτες παραλίες με λευκή άμμο και χωριουδάκια χτισμένα πάνω στο κύμα συνθέτουν το σχεδόν κινηματογραφικό σκηνικό που ονομάζεται Χάμπτονς

Με αφορμή τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, ας ρίξουμε μια ματιά στην περιοχή που μετατράπηκε από ένα ταπεινό προάστιο σε παράδεισο του real estate.

Θεσπέσιες, ατελείωτες παραλίες με λευκή άμμο και χωριουδάκια χτισμένα πάνω στο κύμα συνθέτουν το σχεδόν κινηματογραφικό σκηνικό που ονομάζεται Χάμπτονς και που τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον διασημότερο πόλο έλξης των celebrities όλου του πλανήτη.

  • Αντζελίνα Τζολί: Πώς και πού πέρασε τις 5 ημέρες γυρισμάτων στην Ελλάδα ως «Μαρία Κάλλας»

Αποτελούνται από μια συστάδα από χωριά που απλώνονται από το Σαουθάμπτον έως το Ιστ Χάμπτον και σχηματίζουν το Σάουθ Φορκ του Λονγκ Αϊλαντ, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Κορυφαίος προορισμός όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές αλλά και για μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, τα Χάμπτονς διαθέτουν 81 χιλιόμετρα ακτογραμμής, με τις βίλες κατά μήκος της παραλίας να συναγωνίζονται η μία την άλλη σε χλιδή και πολυτέλεια.

Στην περιοχή υπάρχουν πέρα από εντυπωσιακές επαύλεις και διάσημα prive clubs με μέλη της οικονομικής ελίτ και με συνδρομή που μπορεί να ξεπερνά τα 400.000 δολάρια…

Τα ψαροχώρια που αγάπησε το διεθνές jet set

Παρόλο που στα τέλη του 1600, στην περιοχή κατοικούσαν μόνο Βρετανοί που ασχολούνταν με το κυνήγι της φάλαινας, τα πράγματα άλλαξαν όταν έφτασε εκεί το τρένο του Λονγκ Αϊλαντ. Οι εύποροι Αμερικανοί επιχειρηματίες της εποχής ανακάλυψαν ένα μέρος παρθένας ομορφιάς για να κάνουν τις διακοπές τους και οι πρώτες βίλες έκαναν την εμφάνισή τους στις αρχές του 20ου αιώνα, μετατρέποντας σταδιακά τα ταπεινά ψαροχώρια σε πόλο έλξης πλουσίων και διάσημων όλου του πλανήτη.

Η περιοχή των celebrities

Δύσκολα θα βρεις άλλο μέρος στις ΗΠΑ, όπου είναι συγκεντρωμένοι τόσοι celebrities. Η Τζένιφερ Λόπεζ, φανατική της περιοχής, αγόρασε το 2013 μια έπαυλη αξίας 10 εκατ. δολαρίων στο Γουότερ Mιλ.

Ο σχεδιαστής μόδας, Κάλβιν Κλάιν, χαλαρώνει συχνά στην αξίας 75 εκατ. δολαρίων έπαυλή του ενώ η Κάρι Μπράντσο του Sex and the City ή κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της, Μάθιου Μπρόντερικ, συχνά ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους για να ξεκουραστούν στην υπέροχη βίλα που αγόρασαν με θέα στον ωκεανό.

  • Το άγνωστο νησί όπου αγοράζουν σπίτια η Τζούλια Ρόμπερτς και η Τζένιφερ Άνιστον

Στο ανατολικό Χαμπτονς, βρίσκεται και η κατοικία της Μπιγόνσε και του Jay Z που κόστισε -μόλις-26 εκατ. δολάρια και διαθέτει ιδιωτική παραλία για να παίζουν ξέγνοιαστα τα παιδιά τους ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το μπανγκαλόου της Μπρουκ Σιλντς και του συζύγου της, Κρινς Χέντσι.

Γέννημα-θρέμμα των Χαμπτονς, η οσκαρική ηθοποιός, Γκουίνεθ Πάλτροου καθώς από μικρό παιδί περνούσε εκεί τις διακοπές της με τους γονείς της ενώ πλέον περνά αρκετό χρόνο στη βίλα της στο Αμάγκανσετ των Χάμπτονς. Eκεί έκανε και το γάμο της το 2018 με τον σκηνοθέτη και παραγωγό, Μπραντ Φάλτσακ.

Σήμερα, η περιοχή έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί και η αξία της γης έχει αγγίξει δυσθεώρητα ύψη. Η αγορά έκτασης ή κατοικίας στα Χαμπτονς αποτελεί ένδειξη κύρους και πλουτισμού ενώ οι σημαντικότερες -και πολυτελέστερες -εκδηλώσεις που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα γίνονται μόνο εκεί. Όσο για τους γάμους; Υπερπολυτελείς βίλες με ονειρικούς κήπους νοικιάζονται για τη διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων αντί πολλών χιλιάδων δολαρίων με τις λίστες αναμονής να ξεπερνούν και τον έναν χρόνο.

Πηγή: insider.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments