Διεθνή

Βόρεια Θάλασσα: Σύγκρουση φορτηγών πλοίων – Πληροφορίες για αγνοούμενους

Βόρεια Θάλασσα: Σύγκρουση φορτηγών πλοίων – Πληροφορίες για αγνοούμενους

Πηγή Φωτογραφίας: ereportaz.gr, Μεγάλη κινητοποίηση  των Αρχών προκάλεσε η σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα

Ένα από τα πλοία πιστεύεται ότι βυθίστηκε μετά το ατύχημα, το οποίο συνέβη νωρίς το πρωί της Τρίτης περίπου 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού Χέλγκολαντ, ανέφερε η υπηρεσία.

Μεγάλη κινητοποίηση  των Αρχών προκάλεσε η σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα καθώς υπάρχουν πληροφορίες για αρκετούς αγνοούμενους. Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη (24/10) η υπηρεσία διάσωσης της γερμανικής κεντρικής διοίκησης ναυτικών εκτάκτων αναγκών.

Ένα από τα πλοία πιστεύεται ότι βυθίστηκε μετά το ατύχημα, το οποίο συνέβη νωρίς το πρωί της Τρίτης περίπου 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού Χέλγκολαντ, ανέφερε η υπηρεσία. Σύμφωνα με το Associated Press, τα πλοία Polesie και Verity συγκρούστηκαν νωρίς το πρωί. Το βρετανικής σημαίας Verity φέρεται να βυθίστηκε.

Ένα άτομο διασώθηκε από το νερό και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, ενώ αρκετοί άλλοι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η επιχείρηση διάσωσης περιλαμβάνει ένα καταδρομικό διάσωσης, σκάφη της αστυνομίας, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο, μεταξύ άλλων σκαφών.

Το Verity κατευθυνόταν από τη Βρέμη προς την αγγλική πόλη Ίμινχαμ. Το Polesie έπλεε από το Αμβούργο προς τη Λα Κορούνια της Ισπανίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments