Lifestyle

Διονυσία σε Μορτασία: «Είσαι γυμνή, τα οπίσθια σου είναι έξω» [vid]

Διονυσία σε Μορτασία: «Είσαι γυμνή, τα οπίσθια σου είναι έξω» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ My Style Rocks

Βγήκαν μαχαίρια» στο πλατό του MSR.

Ένταση ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ανάμεσα στη Διονυσία και τη Μορτασία. Οι δύο παίκτριες της εκπομπής μόδας διαφώνησαν με αφορμή το στυλ της Μορτασίας.

View this post on Instagram

A post shared by mortasia (@mortasiaaa)

Παρακάτω ακολουθεί ο διάλογος τους:

Διονυσία: «Πριν 2 εβδομάδες έπιασα στο στόμα μου την Απολλεών και λέω δεν μπορεί η Απολλεών να πηγαίνει όπου θέλει, όπως θέλει». Μορτασία: «Πηγαίνω σε πολύ συγκεκριμένο μέρος». Διονυσία: «Άσε με να μιλήσω!». Μορτασία: «Καλά ηρέμησε λίγο, άραξε». Διονυσία: «Αραχτή είμαι. Δεν μπορείς να πηγαίνεις όπου θέλεις, όπως θέλεις επειδή είσαι η Μορτασία».

Μορτασία: «Δεν είναι επειδή είμαι η Μορτασία, είναι επειδή υπάρχουν τέτοιες εικόνες στο εξωτερικό». Διονυσία: «Αγάπη μου εγώ είμαι μια βλάχα, δεν έχω πάει στο εξωτερικό». Μορτασία: «Έχεις δει τι γίνεται σε fashion week στο εξωτερικό το 2023;».

View this post on Instagram

A post shared by mortasia (@mortasiaaa)

Διονυσία: «Δεν ξέρω, εγώ κρίνω εσένα που είμαι στην Ελλάδα και απευθύνεσαι σε κορίτσια της ηλικίας σου που θα βγουν στην Ελλάδα και θα πάνε στου Ψυρρή και στην Πλάκα». Μορτασία: «Δεν πάω στου Ψυρρή, δεν πάω στην Πλάκα. Πάω έξω από fashion week στο Παρίσι». Διονυσία: «Θα πρέπει να σταματήσει λίγο αυτό, για το σόου εδώ μπορεί να είσαι ωραία δεν ξέρω, αλλά είσαι γυμνή, θα πεθάνεις από το κρύο στο Παρίσι». Μορτασία: «Οι φίλοι μου που είχαν πάει τώρα είχε 28 βαθμούς στο Παρίσι».

View this post on Instagram

A post shared by mortasia (@mortasiaaa)

Διονυσία: «Τα οπίσθιά σου είναι έξω». Μορτασία: «Δεν πειράζει». Διονυσία: «Ναι ρε παιδί μου δεν πειράζει, η φασολάδα πειράζει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments