Αθλητισμός

Για τον Ματίας Αλμέιδα, το σχέδιο δεν αλλάζει στη Μασσαλία [vid]

Για τον Ματίας Αλμέιδα, το σχέδιο δεν αλλάζει στη Μασσαλία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η απώλεια του Σέρχιο Αραούχο ήρθε να προστεθεί στις δεδομένες απουσίες

Η απώλεια του Σέρχιο Αραούχο ήρθε να προστεθεί στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Γκαρσία, Πισάρο και Γκατσίνοβιτς. Δίχως τους συγκεκριμένους τέσσερις ποδοσφαιριστές, πέραν της δυσκολίας για να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο ”φρέσκια” ενδεκάδα σε ένα παιχνίδι πολύ πιο υψηλής έντασης από τα ελληνικά, δεν προκύπτει ιδιαίτερο βάθος στον πάγκο. Ακόμα και οι Ζίνι – Φαν Βερτ θα ήταν χρήσιμοι σε αυτή την περίπτωση για κάποια αγωνιστικά λεπτά, όμως δεν είναι επίσης διαθέσιμοι καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στη Μασσαλία ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί σε ένα αντίστοιχο αμυντικό πλάνο, όμως του λείπουν οι παίκτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα ψηλά, να πιέσουν τον αντίπαλο στα όρια της περιοχής και να τον οδηγήσουν σε λάθη.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ

Ο Αργεντινός τεχνικός προτίθεται να αλλάξει αρκετά πρόσωπα στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στην Τρίπολη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Οι Αρόλντ Μουκουντί και Εζεκιέλ Πόνσε είναι στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει στους ΑραούχοΓκαρσίαΓκατσίνοβιτς και Πισάρο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι ΚάλενςΦαν Βέερτ και Ζίνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments