Πολιτική

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με πλήρη γελοιοποίηση [pic,vid]

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με πλήρη γελοιοποίηση [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Δεν άλλαξα ποτέ παράταξη, σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με κάτι περισσότερο από διάσπαση, κινδυνεύει από πλήρη γελοιοποίηση», υποστηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθυμίζει πως δεν άλλαξε ποτέ παράταξη, σε αντίθεση προς τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτός που ξέραμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με κάτι περισσότερο από διάσπαση. Είναι η γελοιοποίηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει τελείως γελοίος», αναφέρει, σε παρέμβασή του, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Ο κόσμος όμως, καλώς ή κακώς, εξέλεξε τον Κασσελάκη. Η διαδικασία ήταν ανοιχτή στα μέλη και εξελέγη ο κ. Κασσελάκης. Οι διαφωνούντες έχουν δύο δρόμους, ή να τον αποδεχθούν ή να αποχωρήσουν. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εν συνεχεία, ο υπουργός Εργασίας υπενθυμίζει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν άλλαξε ποτέ παράταξη, σε αντιδιαστολή προς τον νέο πρόεδρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, ο οποίος έχει υποστηρίξει μνημονιακές πολιτικές.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας υπογραμμίζει πως «ο κύριος Κασσελάκης υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι έγραφε παλαιότερα και γίνεται αποδεκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, να μη μου ποτέ κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ τι έλεγα πριν από δώδεκα ή δεκαπέντε χρόνια. Έψαχναν να βρουν δηλώσεις μου και δεν έβρισκαν τίποτε παρά μόνο μία δήλωσή μου για τον κ. Μητσοτάκη σε μια εποχή κατά την οποία είχα δίωρη καθημερινή εκπομπή στο Τηλεάστυ και τον Blue Sky, ήμουν οργανωμένο μέλος του ΛΑΟΣ και εμφανιζόμουν και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Από τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών παρεμβάσεων οι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βρει μισή φράση μου και δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να την επαναλαμβάνουν και να την προβάλουν.

Επιπλέον, «ο κύριος Κασελάκης λέει ότι πρέπει να αναθεωρηθεί το άρθρο 16, πως οι μισθοί των εργαζομένων πρέπει να μείνουν χαμηλοί για μερικά χρόνια χάριν της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, πως πρέπει να ακολουθηθούν πολιτικές Ronald Reagan, ότι ευτυχώς που εξελέγη ο Αντώνης Σαμαράς και όχι ο Αλ. Τσίπρας και πως έπρεπε να ακολουθηθούν αυστηρά μνημονιακές πολιτικές».

«Εγώ ήμουν στον ΛΑΟΣ», καταλήγει και τονίζει ο Άδωνις, «και ο ΛΑΟΣ ήταν μια διάσπαση της ΝΔ. Ο Γ. Καρατζαφέρης ήταν βουλευτής της ΝΔ. Και εγώ στα νιάτα μου ήμουν οργανωμένος στην ΜΑΚΙ, την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ. Κινούμαι λοιπόν σταθερά στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη, σε αντίθεση προς το κύριο Κασσελάκη, ο οποίος είναι κανονικός νεοφιλελεύθερος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments