Πολιτική

Aυγέρη: Ο Κασσελάκης δεν διέγραψε κανέναν, καταδίκασε πολιτικές συμπεριφορές [vid]

Aυγέρη: Ο Κασσελάκης δεν διέγραψε κανέναν, καταδίκασε πολιτικές συμπεριφορές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

"Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο νέος πρόεδρος του κόμματος αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή ένα έντονο πνεύμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας", υπογράμμισε η Δώρα Αυγέρη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη,μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, σχολίασε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και επισήμανε ότι το 80% των πολιτών που ερωτήθηκαν, πιστεύουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. «Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο νέος πρόεδρος του κόμματος αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή ένα έντονο πνεύμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας», υπογράμμισε η Δώρα Αυγέρη. «Η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελακη δεν ήταν δική του επιλογή», πρόσθεσε. «Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του νέου προέδρου είναι ταυτόχρονα και αμφισβήτηση απέναντι στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξαν στις εσωκομματικές εκλογές», παρατήρησε η Δώρα Αυγέρη.

Δώρα Αυγέρη: Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Κασσελάκης είναι αριστερός και άλλωστε δεν υπάρχει ανανεωτική Αριστερά χωρίς αλλαγή», δήλωσε η κυρία Αυγέρη, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Κασσελάκης δεν διέγραψε κανέναν, απλά καταδίκασε πολιτικές συμπεριφορές και παρέπεμψε στα αρμόδια όργανα, τα οποία σεβόμαστε, όπως και τις προβλεπόμενες διαδικασίες», είπε η κυρία Αυγέρη αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με κορυφαία στελέχη της παράταξης.

Τέλος, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «πρέπει να αφήσουμε έξω απ’ όλο αυτό τον πρώην πρόεδρο. Αν θελήσει να κάνει κάποια παρέμβαση, θα το κάνει και δεν χρειάζεται την παραίνεση κανενός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments