Πολιτική

Τσακαλώτος: Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης [vid]

Τσακαλώτος: Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ανακοίνωση από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο της υποψηφιότητάς του για την προεδρια του ΣΥΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Οι θέσεις του κ. Κασσελάκη δεν συνάδουν με τις παραδοσιακές θέσεις της Αριστεράς», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - «Αν ήμουν ο Τσίπρας θα είχα τοποθετηθεί»

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζοντας πως ανησυχεί για την πορεία του κόμματος καθώς βλέπει «απομάκρυνση από τις παραδοσιακές θέσεις».

Παράλληλα συμπλήρωσε πως «φάνηκε από τη δημοσκόπηση της GPO ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη ως αριστερό».

«Οι θέσεις του κ. Κασσελάκη δεν συνάδουν με τις παραδοσιακές θέσεις της Αριστεράς», δήλωσε.

Μιλώντας στην εκπομπή Kontra 24, ο κ. Τσακαλώτος είπε σχετικά με το εάν ετοιμάζει να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, πως σε δύσκολες στιγμές με όσα συμβαίνουν στον κόσμο και στη Γάζα, χρειάζεται ηρεμία.

«Δεν έχω απαίτηση να είμαι σε κόμμα που συμφωνούν με εμένα. Αυτό που θα κριθεί είναι εάν υπάρχει χώρος στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανανεωτική αριστερά», είπε.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να συζητηθούν όλα και η Αριστερά να καταθέσει προτάσεις στον δημόσιο διάλογο όπως η μείωση του χρόνου εργασίας και ότι οι θέσεις του κ. Κασσελάκη δεν συνάδουν με τις παραδοσιακές θέσεις της Αριστεράς.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε πως ο κ. Κασσελάκης έχει νομιμοποιημένη θέση και ότι δεν ακούει στα σοβαρά τα περί καθαίρεσής του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments