Ελλάδα

Κάτω Αχαΐα: Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση του 19 μηνών βρέφους [vid]

Κάτω Αχαΐα: Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση του 19 μηνών βρέφους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα, μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που έγιναν στο πρώτο βρέφος.

Η υπόθεση του θανάτου των δύο παιδιών της 23χρονης σε διάστημα ενός έτους

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα, μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που έγιναν στο πρώτο βρέφος.

Η ιστοπαθολογική εξέταση που αφορά στο 19 ημερών βρέφος παραδόθηκε ήδη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στις 20 Οκτωβρίου και «φωτογραφίζει» λοίμωξη του αναπνευστικού, όπως μετέδωσε το Star στο μεσημερινό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τοξικολογικές εξετάσεις του βρέφους βγήκαν καθαρές ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετική προδιάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιδάκι «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούνιο του 2022. Η μητέρα ήταν μόνη της στο σπίτι όταν και βρήκε το μωράκι χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδοποίησε ασθενοφόρο και το παιδί έφτασε στο κέντρο υγείας. Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ χωρίς αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments