Διεθνή

Μπαράζ επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ – Ρουκέτα έπληξε κτήριο στο Τελ Αβίβ [vid]

Μπαράζ επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ – Ρουκέτα έπληξε κτήριο στο Τελ Αβίβ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot @manniefabian, Από το χτύπημα τραυματίστηκε ένας 20χρονος και ελαφρότερα άλλα δύο άτομα ενώ σειρήνες ηχούν σε όλη την πόλη. Αμέσως μετά το χτύπημα βίντεο και φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μπαράζ από ρουκέτες εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Τελ Αβίβ με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν όταν χτυπήθηκε κτήριο.

Από το χτύπημα τραυματίστηκε ένας 20χρονος και ελαφρότερα άλλα δύο άτομα ενώ σειρήνες ηχούν σε όλη την πόλη. Αμέσως μετά το χτύπημα βίντεο και φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ακολούθησε νέο κύμα από ρουκέτες με στόχο το Τελ Αβίβ χωρίς θύματα.

Μία από τις ρουκέτες έπεσε κοντά σε πεζοδρόμιο και πάρκο.

Η επίθεση της Χαμάς πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την νέα ολονύκτια επιχείρηση των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τον στρατό, οι στόχοι ήταν μέλη της Χαμάς, βάσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων και τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από δυνάμεις πεζικού, μηχανικού μάχης και τεθωρακισμένες δυνάμεις, ενώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη και μαχητικά ελικόπτερα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας παρείχαν αεροπορική κάλυψη, σύμφωνα με τον στρατό.

Σε μία άλλη εξέλιξη η αστυνομία μετά από καταγγελίες πολιτών που δέχονται βιντεοκλήσεις και τηλεφωνήματα από αριθμούς, κυρίως από το εξωτερικό, που δεν γνωρίζουν τους συνέστησε να μην απαντούν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο σκοπός των κλήσεων μπορεί να είναι να προκαλέσουν πανικό και παρενόχληση και μπορεί να αποτελούν μέρος προσπαθειών κατάληψης λογαριασμών WhatsApp. Συνιστούμε να μην απαντάτε και να μην απαντάτε σε κλήσεις από αριθμούς από το εξωτερικό που είναι άγνωστοι. Επιπλέον, η αστυνομία συνέστησε να μπείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, ιδιωτικότητα, κλήσεις και να ενεργοποιήσετε τη σίγαση κλήσεων από άγνωστο αριθμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments