Lifestyle

Ο Πασχάλης Τερζής στην Καινούργιου: “Λύγισε” ο Παπαργυρόπουλος – «Για μένα είναι ο καλύτερος…»

Ο Πασχάλης Τερζής στην Καινούργιου: “Λύγισε” ο Παπαργυρόπουλος – «Για μένα είναι ο καλύτερος…»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

"Λύγισε" ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο άκουσμα πως ο Πασχάλης Τερζής έχει καλέσει στην εκπομπή προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη, με αφορμή τον πλειστηριασμό της βίλας του στη Γλυφάδα, με τον Πασχάλη Τερζή να κάνει μια τηλεφωνική παρέμβαση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ πολλοί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του στο παρελθόν, μίλησαν για εκείνον δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Πασχάλης Τερζής. Μάλιστα, εκτός από το ξάφνιασμα που προκάλεσε το τηλεφώνημά του, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Μάλιστα, έκανε και μια πρόταση στον τραγουδιστή να τραγουδήσει ένα κομμάτι που γράφτηκε για τη ζωή του. «Για σένα Πασχάλη είχε γραφτεί από τον Ηλία Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Θέλουν να το πεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχάλης Τερζής του απάντησε καταφατικά. «Βέβαια, ποιος θα σου πει όχι εσένα; Για τον Αργύρη δίνω τα πάντα», του είπε, παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από τις πίστες και τη δισκογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments