Ελλάδα

28η Οκτωβρίου:Chinook και Apache, κέρδισαν τις εντυπώσεις [vid,pics]

28η Οκτωβρίου:Chinook και Apache, κέρδισαν τις εντυπώσεις [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: [364580] ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ελικόπτερα Chinook και Apache έκλεψαν τις εντυπώσεις στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακούς σχηματισμούς αεροσκαφών και ελικοπτέρων παρακολούθησαν οι Θεσσαλονικείς στον ουρανό της πόλης κατά τη διάρκεια της Στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Οι συστοιχίες ελικοπτέρων Chinook και Apache, κέρδισαν τις εντυπώσεις, κατά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση με την οποία ολοκληρώνεται  , ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το εορταστικό τριήμερο στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του εορταστικού τριημέρου στη Θεσσαλονίκη, με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στο Γ’ Σώμα Στρατού, όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο και έπειτα μετέβη στον χώρο της παρέλασης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό στην παρέλαση των στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, ενώ νωρίτερα παρέστη στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments