Ελλάδα

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2023: Εντυπωσίασαν τα σύγχρονα άρματα μάχης Leopard 1 και 2 [vid]

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2023: Εντυπωσίασαν τα σύγχρονα άρματα μάχης Leopard 1 και 2 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364580] ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Δείτε εικόνες και βίντεο από την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου

Σε άψογο σχηματισμό παρουσιάστηκαν στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου τα σύγχρονα άρματα μάχης τύπου Leopard 1 και 2, κατά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Σείστηκε» για μια ακόμα χρονιά η παραλιακή λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου από τα άρματα μάχης, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η παρουσίαση των αρμάτων μάχης του ελληνικού στρατού εντυπωσίασε το κοινό που έχει κατακλύσει την παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης. Ερπύστριες ταρακούνησαν την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με πλήθος κόσμου από δρόμους και μπαλκόνια να χειροκροτεί τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.

Πριν την έναρξη της παρέλασης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού. Η πομπή με την πρόεδρο της Δημοκρατίας σταμάτησε δεκάδες μέτρα πριν την εξέδρα των επισήμων και η κ. Σακελλαροπούλου και περπάτησε την απόσταση μέχρι την εξέδρα όπου την υποδέχθηκε ο αρχηγίς ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments