Διεθνή

Η άγνωστη σχέση του Μάθιου Πέρι με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό

Η άγνωστη σχέση του Μάθιου Πέρι με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, OΚαναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά του και έκανε μία σύντομη αναδρομή στην κοινή τους ιστορία, που σε μεγάλο βαθμό είναι άγνωστη στο κοινό.

Και το χιούμορ που έκαναν μεταξύ τους.

OΚαναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά του και έκανε μία σύντομη αναδρομή στην κοινή τους ιστορία, που σε μεγάλο βαθμό είναι άγνωστη στο κοινό.

Ο Τριντό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter):

«Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε στην αυλή του σχολείου και γνωρίζω ανθρώπους από όλο τον κόσμο που δε θα ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έδινε. Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια, Μάθιου. Σε αγαπούσαμε και θα μας λείψεις».

Η σχέση των δύο ανδρών μετρούσε πολλά χρόνια, καθώς η μητέρα του Πέρι, Σούζαν Μόρισον, ήταν η εκπρόσωπος τύπου του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά και πατέρα του Τζάστιν Τριντό, Πιερ, κι έτσι τα δύο αγόρια πήγαν στο ίδιο δημοτικό σχολείο. Ο Καναδός πρωθυπουργός χαρακτήρισε το θάνατό του σοκαριστικό.

Πριν από χρόνια ο Πέρι, μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, είχε εξομολογηθεί πως στην πέμπτη τάξη είχε δείρει τον μελλοντικό πρωθυπουργό μαζί με έναν συμμαθητή τους. «Τον δείραμε μαζί. Νομίζω ότι ήταν καλός σε ένα σπορ που εμείς δεν ήμασταν, οπότε επρόκειτο για αγνή ζήλια», είχε πει ο Πέρι, τονίζοντας ότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά γι’ αυτό. «Δεν υπερηφανεύομαι. Ήταν τραγικό. Ήμουν ένα ανόητο παιδί. Δεν ήθελα να τον πειράξω».

Πάντα αστείος, ο Πέρι είχε πει τότε πως αυτό το γεγονός ήταν καθοριστικό στο να γίνει αργότερα πρωθυπουργός ο Τριντό. «Νομίζω είχε πει θα γίνω καλύτερος από αυτό και θα εκλεγώ πρωθυπουργός». Μάλιστα, ο Τριντό τότε του είχε απαντήσει μέσω Twitter, λέγοντας «Το σκεφτόμουν και έλεγα, ποιος δε θα ήθελε να ρίξει μια μπουνιά στον Τσάντλερ; Πάμε για έναν ακόμα αγώνα Μάθιου Πέρι;».  Η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ, ο Τριντό όμως δε θα ξεχάσει ποτέ τον παιδικό του φίλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments