Αθλητισμός

Φρικτός θάνατος παίκτη χόκεϊ – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό [vid]

Φρικτός θάνατος παίκτη χόκεϊ – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: wbspenguins.com/ PITTSBURGH ASSIGNS JOHNSON TO WBS

Ο 29χρονος προσπαθεί να σταθεί όρθιος ενώ αιμορραγεί - Σε κατάσταση σοκ οι 8.000 θεατές που έγιναν μάρτυρες του τραγικού γεγονότος

Σε κατάσταση σοκ είναι ο αθλητικός κόσμος στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον φρικτό θάνατο που βρήκε ένας αθλητής του χόκεϊ επί πάγου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο 29χρονος Άνταμ Τζόνσον δέχθηκε φονικό χτύπημα όταν το παγοπέδιλο αντίπαλου παίκτη τον βρήκε στον λαιμό κατά τη διάρκεια μιας φάσης του αγώνα.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τον αθλητή να δέχεται το σκληρό μαρκάρισμα, το χτύπημα, στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος και να σηκώνεται. Στο πλευρό του σπεύδει συμπαίκτης του ο οποίος τον πιάνει από τον λαιμό στην προσπάθειά του να περιορίσει την αιμορραγία.

Ο τραυματισμός του 29χρονου Άνταμ Τζόνσον ήταν τόσο τρομακτικός που το παιχνίδι διακόπηκε και οι θεατές συντετριμμένοι έκλαιγαν με λυγμούς.

Το τρομακτικό δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του του αγώνα μεταξύ των Nottingham Panthers και των Sheffield Steelers στην Utilita Arena Sheffield.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του

Η μητέρα του Κάρι μέσα από τα social media μοιράστηκε τον ανείπωτο πόνο της γράφοντας: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη MailOnline ότι ο Τζόνσον προσπάθησε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό στο λαιμό του, αλλά κατέρρευσε προκαλώντας σκηνές πανικού καθώς οι παίκτες και οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

8.000 οπαδοί έγιναν μάρτυρες της τρομακτικής σύγκρουσης και το παιχνίδι διακόπηκε.

Η ανακοίνωση της ομάδας του αθλητή

Οι Νότιγχαμ Πάνθερς είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν ότι ο Άνταμ Τζόνσον έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή μετά από ένα φρικτό ατύχημα στο παιχνίδι στο Σέφιλντ χθες το βράδυ.Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο στο γήπεδο όπου παρέλαβε τον αθλητή. Οι θεατές άρισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν.

Το φρικιαστικό ατύχημα φαίνεται ότι προκλήθηκε από έναν παίκτη των Sheffield Steelers καθώς προσπάθησε να αντιμετωπίσει έναν άλλο συμπαίκτη του Τζόνσον.

Τα πλάνα δείχνουν τον Τζόνσον να δέχεται χτύπημα στον λαιμό από ένα παγοπέδιλο και στη συνέχεια καταρρέει. Αιμορραγεί έντονα, καταφέρνει να σηκωθεί και οι συμπαίκτες του τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments