Πολιτική

Πολάκης κατά Δρίτσα και ΣΚΑΪ: Πας και προσκυνάς ένα κανάλι για πέντε λεπτά δημοσιότητας

Πολάκης κατά Δρίτσα και ΣΚΑΪ: Πας και προσκυνάς ένα κανάλι για πέντε λεπτά δημοσιότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σφοδρή επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ κατά του Στ. Κασσελάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Πολάκης.

Σφοδρή επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ κατά του Στ. Κασσελάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Πολάκης.

Σφοδρή επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ κατά του Στ. Κασσελάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Πολάκης.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας» υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής «εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα».

«Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)» προσθέτει ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα ,τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια)

Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)».

Τι είχε δηλώσει ο Θ. Δρίτσας

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο Θοδωρής Δρίτσας άσκησε κριτική σε υψηλούς τόνους κατά του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης» σημείωσε.

Ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον ίδιο είναι «να αλλάξει τόνο η συζήτηση για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ», εξηγώντας ότι «η ριζοσπαστική, δημοκρατική Αριστερά ποτέ δεν φοβήθηκε τις διαφορές» και ότι «χρειάζεται η δημοσιότητα για να επέλθει ξανά η ισορροπία».

Απαντώντας στις επικρίσεις ορισμένων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν ενδιαφέρουν την κοινωνία όσο γίνονται στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Αυτό είναι τραγικό. Έχουμε πόλεμο στο πόδια μας και ο κ. Μητσοτάκης δεν ψήφισε το ψήφισμα στον ΟΗΕ, έχουμε την κλιματική κρίση, πρόκειται για τεράστια ζητήματα. Και δεν ενδιαφέρει την κοινωνία ποια είναι η συγκρότηση του δεύτερου σε δύναμη κόμματος στην Ελλάδα;».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Δρίτσας εκτίμησε ότι «δυστυχώς εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» διευκρινίζοντας ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Σε σχέση με τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών υπογράμμισε ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ -και ήρθαν πολλοί και ψήφισαν πράγματι- ένα μέρος του δεν έχει ενεργό συμμετοχή και επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός με τα δικά του κριτήρια».

Συνεχίζοντας την πολιτική του κριτικής προς τον κ. Κασσελάκη, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Ο ίδιος δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε κόμμα που δεν είναι καν μέλος, δεν έχει συνάφεια. Δεν είχαμε φανταστεί τέτοιο πράγμα για να το προβλέψουμε στο καταστατικό» και συμπλήρωσε ότι «στη διάρκεια της καμπάνιας του δεν εξέθεσε ούτε μια πολιτική άποψη προγραμματική και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Μετά έχει θέσεις, αλλά είναι ξένες προς την παράδοση της Αριστεράς. Αυτό δεν είναι διχασμός; Δεν είναι παραλογισμός;».

Μάλιστα, εκτίμησε ότι «αυτό το παράλογο πρέπει να βρει έναν τρόπο κάθαρσης ανάλογο με αυτόν της αρχαίας τραγωδίας». Εξήγησε, μάλιστα, ότι «δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον κ. Κασσελάκη, πολιτική είναι η διαφορά, είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα».

«Εάν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μπει στη διαδικασία, να προσφέρει, όχι να διεκδικήσει την ηγεσία, αυτό είναι ιστορικό ατόπημα πρωτοφανές παγκοσμίως» κατέληξε, εκφράζοντας την άποψη ότι η κρίση θα ξεπεραστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments