Lifestyle

Γιαννόπουλος: «Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που είναι ερωτευμένος ο Κασσελάκης»

Γιαννόπουλος: «Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που είναι ερωτευμένος ο Κασσελάκης»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ giorgosgiannopoulosc

Γιαννόπουλος: «Φοβόμαστε να πούμε και μια λέξη τώρα... είναι τρέλα»

Για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τις υπερβολές μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, λέγοντας ότι κινήματα, όπως το φεμινιστικό παλαιότερα και των ΛΟΑΤΚΙ σήμερα, «θα βγάλουν και υπερβολές». Σε συνέντευξή του στο Action 24 είπε ότι θέματα όπως οι σεξουαλικές προτιμήσεις επικοινωνούνται πιο ανοιχτά σε σχέση με παλαιότερα. Αναφέρθηκε ακόμη στα παιδικά του χρόνια λέγοντας ότι «στο χωριό υπήρχαν διάφορες περιπτώσεις και παιδιών που ήταν γκέι, ας πούμε, τα λέγαμε και με την γνωστή φράση και τα λοιπά».

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Giannopoulosc (@giorgosgiannopoulosc)

Πρόσθεσε ότι «υπήρχαν και γυναίκες που ήταν κάθε μέρα και με άλλον άντρα, πολύ σεξουαλικές, να μην χρησιμοποιήσουμε αυτή την έκφραση που από αυτό το όργανο βγήκαμε όλοι».

«Από μικρό παιδί, λοιπόν, δεν είχα τέτοια προβλήματα. Του τι κάνει δηλαδή ο καθένας. Αυτή η υπερβολή που έχει πέσει τώρα με την Κασσελακιάδα, ας πούμε, όλο αυτό το πράγμα που νομίζω ο ίδιος το δημιουργεί… δεν με αφορά τι κάνεις, δεν με αφορούσε και ποτέ. Δεν με αφορούσε ποτέ αυτό το πράγμα», είπε.

«Πιστεύω ότι όλα τα κινήματα -τώρα είναι τα ΛΟΑΤΚΙ ή παλιότερα θυμάμαι τα φεμινιστικά- στην υπερβολή θα βγάλουν και υπερβολές. Ωστόσο είναι καλό να υπάρχει η εξέλιξη του και μετά θα βρει τα γράδα του. Οπότε αυτή η υπερκατανάλωση περί των φύλων και μην πεις κάτι… Εν τω μεταξύ, φοβόμαστε να πούμε και μια λέξη τώρα! Δηλαδή είναι τρέλα» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments