Lifestyle

Σοφία Βόσσου: «Φορούσα 2 κορμάκια και 30 καλσόν για να δείχνω πιο αδύνατη»

Σοφία Βόσσου: «Φορούσα 2 κορμάκια και 30 καλσόν για να δείχνω πιο αδύνατη»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ chartshowgreece

«Τα κιλά με βάραιναν, γιατί ήμουν και κοκέτα και καταπιεζόμουν» εξήγησε

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την κόρη της, αλλά και την περίοδο που υπήρξε υπέρβαρη.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχω μεγάλη αδυναμία στην κόρη μου και μου έχει. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον σύζυγο της κόρης της, Βασίλη Δημάκη, που είναι φυλακισμένος στον Κορυδαλλό: «Δεν με επηρέασε καθόλου το γεγονός ότι είναι στη φυλακή. Τον ήξερα και τον εκτιμούσα πριν γνωρίσει την κόρη μου. Δεν είναι θέμα φυλακής, είναι θέμα ανθρώπου».

Αναφέρθηκε ακόμα, στον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Μέχρι το τέλος της ζωής μας θα νοιάζεται ο ένας τον άλλο με τον Ανδρέα», σημείωσε.

Μίλησε επίσης, για την περίοδο που υπήρξε υπέρβαρη. «Είμαι υπέρ της άποψης ότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει ένα κανονικό βάρος. Επειδή υπήρξα παχουλή κι υπέρβαρη, με θέλω κανονικό άνθρωπο, γιατί περπατάω πιο εύκολα, αθλούμαι πιο εύκολα, φοράω ό,τι θέλω. Έχει μεγάλη διαφορά το να έχεις παραπανίσια κιλά. Πόσο μάλλον για την υγεία μας. Διαφορετικά δεν έχω καμία άλλη αντίρρηση, κανέναν ρατσισμό και κάθε άνθρωπος είναι καλό να είναι όπως θέλει αυτός να είναι», εξήγησε.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Τέλος, πρόσθεσε: «Ένιωθα πάντα καλά με μένα. Ωστόσο, τα κιλά με βάραιναν, γιατί ήμουν και κοκέτα και καταπιεζόμουν. Έπρεπε να φοράω 2 κορμάκια και 30 καλσόν για να δείχνω πιο αδύνατη, μην τυχόν και φανεί λίγο κρεατάκι, είχα τέτοιους ψυχαναγκασμούς. Θέλω αισθητικά να φαίνεται κάτι όμορφο κατά τη δική μου άποψη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments