Lifestyle

Χάρης Λεμπιδάκης: Εκτός εκπομπής – Παραιτήθηκε από την Καινούργιου

Χάρης Λεμπιδάκης: Εκτός εκπομπής – Παραιτήθηκε από την Καινούργιου

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/harislebi

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωινό μαγκαζίνο - Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει την παραίτησή του στον Νίκο Κοκλώνη

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» ξεκίνησε με την Κατερίνα Καινούργιου να υποδέχεται τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο Χάρης Λεμπιδάκης έλειπε από το πλατό, προκαλώντας αίσθηση.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi 🧿 (@harislebi)

Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει την παραίτησή του στον Νίκο Κοκλώνη, στον παραγωγό της πρωινής εκπομπής, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει δεκτή. Ο Χάρης Λεμπιδάκης είναι ένας άνθρωπος που ο Νίκος εκτιμά πολύ, ενώ υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις και με την Κατερίνα Καινούργιου. Όμως, οι εντάσεις και ο εκνευρισμός που συχνά βλέπουμε στον αέρα της εκπομπής είναι κάτι που ο Χάρης φαίνεται ότι δεν άντεξε.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi 🧿 (@harislebi)

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει -σε περίπτωση που η παραίτηση γίνει αποδεκτή- ποιος θα βρεθεί στη θέση του στη «Super Κατερίνα». Σίγουρα, η αντικατάσταση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αφού ο Χάρης είχε ρεπορτάζ τόσο από τον χώρο της TV όσο και της σόουμπιζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments