Πολιτική

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Βασίλη Κικίλια και του Μπάμπη Παπαδημητρίου [vid]

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Βασίλη Κικίλια και του Μπάμπη Παπαδημητρίου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: news24.7,Άγρια κόντρα ξέσπασε την Παρασκευή μεταξύ του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολιάζοντας την επικαιρότητα αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα-υπουργό», με τον ίδιο να απαντά λίγο μετά από το ίδιο πλατό.

Άγρια κόντρα ξέσπασε την Παρασκευή μεταξύ του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολιάζοντας την επικαιρότητα αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα-υπουργό», με τον ίδιο να απαντά λίγο μετά από το ίδιο πλατό.

Μάλιστα λίγο πριν τη φράση που έθιξε τον κ. Κικίλια, ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου προσπαθώντας να επιταχύνει τη συζήτηση για να πάρει θέση ο υπουργός είπε «παιδιά πρέπει να κλείσουμε μας περιμένει ο κ. Κικίλιας», με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ να λέει με ειρωνικό ύφος «εντάξει, θα σας προστατέψει, περιμένετε».

Κικίλιας: Προσβάλλει τους αθλητές που κάθε τυχάρπαστος δημοσιογράφος και πολιτικός ζητά φωτογραφία

«Είχατε ένα πάνελ εδώ με τρεις σχολιαστές, ανάμεσά τους ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Δημοσιογράφος, βουλευτής για ένα φεγγάρι, σχολιαστών ραδιοφώνων. Διάλεξε στην αποφώνησή του και όταν είπατε ότι είμαι καλεσμένος ως υπουργός Πολιτικής Προστασίας να πει, κατά την άποψή μου με τρόπο προσβλητικό και υποτιμητικό, “ο μπασκετμπολίστας υπουργός”» ανέφερε ο κ. Κικίλιας, εμφανώς ενοχλημένος από τον χαρακτηρισμό του κ. Παπαδημητρίου.

»Προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, που ποια είναι αυτή η αθλητική οικογένεια; Αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει για να πάρει αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία κάθε φορά που αυτά τα παιδιά είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα φέρνει μια επιτυχία για τη χώρα. Θα τον συμβούλευα δημοσίως να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για αυτούς τους ανθρώπους, αυτούς που είναι εκπρόσωποι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να γυρίσουν πίσω με το brain gain, αυτούς που ζητάμε να πάνε να ψηφίσουν γιατί τώρα δεν ψηφίζουν γιατί έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική, αυτούς που αποτελούν κατά την άποψή μου το μέλλον αυτής της χώρας. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και λόγω τέτοιας νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μάς αποστρέφονται, δεν ασχολούνται με την πολιτική, δεν ασχολούνται με τα κοινά και θεωρούν και λένε -και δικαίως πολλές φορές- “όλοι ίδιοι είστε”» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments