Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ, Πεν Νταλαούρα, Πάνος Σκουρλέτης και η μάχη των τρολς

ΣΥΡΙΖΑ, Πεν Νταλαούρα, Πάνος Σκουρλέτης και η μάχη των τρολς

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις Αστυνομικές Αρχές προσφεύγει ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχεται εδώ και καιρό επιθέσεις στοχοποίησης από τον χρήστη του Χ Πεν Νταλαούρα, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του χρήστη.

Συγκεκριμένα, δράση πρόκειται να αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες.

Ο Πεν Νταλαούρα εμφανίζεται ως πολιτικά κινούμενος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και διακρίνεται για την έντονα αντι – νεοδημοκρατική ρητορική του.

Ταυτόχρονα, ο εν λόγω χρήστης εξαπολύει λεκτικές επιθέσεις και δολοφονίες χαρακτήρα εναντίον στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εκφράζουν διαφορετικές και αποκλίνουσες πολιτικές απόψεις από αυτές της ηγεσίας της Κουμουνδούρου.

«Να το πράξετε κ. Σκουρλέτη. Να φροντίσετε να φέρετε όμως κ τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον @syriza_gr , με τον @pavpol2222, ακόμη και τον ίδιο τον @atsipras. Ελπίζω να προσκομίσετε κ τις αποδείξεις των «πληρωμών» μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί» απάντησε με ανάρτηση το τρολ “Πεν Νταλαούρα”, λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των προθέσεων του κυρίου Σκουρλέτη.

Σημειώνεται ότι οι αποκαλύψεις του κυρίου Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό» δεν αφορούν μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς σε ενυπόγραφα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη δράση συγκεκριμένων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος τουλάχιστον τριετίας, με αποκορύφωμα τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επίθεση εναντίον του.

Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, η επίθεση που δέχθηκε ο κ. Σκουρλέτης από τον στιχουργό και ένθερμο υποστηρικτή του κ. Στέφανου Κασσελάκη κύριο Νίκο Μωραίτη, ο οποίος σημείωσε στο Χ: «Ο Σκουρλέτης πάει στη δίωξη τον/την Πεν Νταλαούρα! Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνουν Τσίπρας – Κασσελάκης στα έμμισθα τρολ της ΝΔ για τα «χουντικός πατέρας» και «κοκάκιας»; Ο Σκουρλέτης είναι μία πολιτική ασθένεια σε αποδρομή. Γι’ αυτό και αυτή η εκτός ελέγχου συμπεριφορά του».

Την αντίθεσή της, πάντως, στην διαδικτυακή έκπτωση της πολιτικής λειτουργίας και τις συναφείς αήθεις επιθέσεις η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, σαν «μείζον θέμα» αποκάλεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την πρόθεση του Πάνου Σκουρλέτη να προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την επίθεση από το τρολ «Πεν Νταλαούρα».

«Δεν συμβαίνει κάθε μέρα ο πρώην γραμματέας του κόμματος να επισκέπτεται τη διωξη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως σχολίασε «άλλο πράγμα η πολιτική, άλλο πράγμα η λάσπη, άλλο πράγμα η συκοφαντία. Πολύ περισσότερο όταν το κάνουν ανώνυμα. Εχουμε επίσημες καταγγελίες ενός πρώην γραμματέας ενός κόμματος».

Υπενθύμισε, επίσης, ότι «έχουμε πολύ αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο. Αυτό που ζητάμε ως πολίτες που θέλουμε να εφαρμόζεται ο νόμος, είναι να γίνει η ταχύτερη δυνατή διαδικασία και βέβαια να προχωρήσει γρήγορα για να μάθουμε την αλήθεια. Για να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι που δεν ασκούσαν πολιτική. Έβριζαν. Ταυτιζαν ένα κόμμα με χυδαία hashtag».

«Προφανώς και θέλουμε να μάθουμε και οι αρμόδιες αρχές να κάνουν τη δουλειά» κατέληξε για το θέμα αυτό ο Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments