Πολιτική

Άδωνις: Εξαιρετικά υπερήφανος για πτώση της ανεργίας [vid, pics]

Άδωνις: Εξαιρετικά υπερήφανος για πτώση της ανεργίας [vid, pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, Την ξεχωριστή προσωπική ικανοποίησή του για την πτώση της ανεργίας στη Χώρα μας εκφράζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θέλω να “σπάσουμε” το όριο του 10%»

Την ξεχωριστή προσωπική ικανοποίησή του για την πτώση της ανεργίας στη Χώρα μας εκφράζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο περιορισμένο ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται πλέον στην Ελλάδα, ο Άδωνις απαντά, μιλώντας για «πολύ μεγάλη εθνική επιτυχία» και συμπληρώνει: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που πετύχαμε τον στόχο της περαιτέρω μειώσεως της ανεργία στο 10%. Πρόκειται για μια συγκλονιστική επιτυχία. Και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το ποσοστό της ανεργίας και να την πάμε πιο κάτω. Θέλω να «σπάσουμε» το όριο του 10%, να την κατεβάσουμε κάτω από το 10%»

Μιλώντας, ειδικότερα, για την ανεργία των νέων, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τονίζει πως «είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η ανεργία μεταξύ των νέων μειώνεται. Πλέον, είμαστε, στη σχετική ευρωπαϊκή κατάταξη, στην ένατη θέση».

Ευχάριστα είναι, επίσης, τα νέα από το μέτωπο των μισθών και των τριετιών, με τις τριετίες να «ξεπαγώνουν» μετά από πολλά χρόνια και με το εισόδημα των υπαλλήλων να αυξάνει ουσιαστικά.

«Το ξεπάγωμα των τριετιών πρόκειται να ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2023», τονίζει ο Α. Γεωργιάδης, ο οποίος διευκρινίζει πως «συνολικά, αφορά 1,5 εκατομμύριο πολίτες. Άμεσα θα ενισχυθεί το εισόδημα περίπου 300.000 εργαζομένων. Σημειωτέον, δε, ότι η τριετία δεν έχει καμία σχέση απολύτως με την ηλικία των εργαζομένων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments