Πολιτική

Ο κύβος ερρίφθη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύβος ερρίφθη για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μετά τη διπλή επίθεση από το τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, Πεν Νταλαούρα.

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των υποκλοπών αλλά αλλά και στη στοχοποίηση, όπως είπε, Ανεξάρτητων Αρχών.

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια.

Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό», τα τρολ δεν αφορούν μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς σε ενυπόγραφα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη δράση συγκεκριμένων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος τουλάχιστον τριετίας, με αποκορύφωμα τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επίθεση εναντίον του.

Ωστόσο, η καταγγελία του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τον χρήστη με το όνομα Πεν Νταλαούρα. Ο εν λόγω χρήστης του Χ τηρεί κρυφή την πραγματική ταυτότητά του και το αληθινό ονοματεπώνυμό του, και επιδίδεται συχνά σε λεκτικές επιθέσεις, οι οποίες αφορούν είτε πρόσωπα προερχόμενα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, είτε, όπως είναι η περίπτωση του κ. Πάνου Σκουρλέτη, πρόσωπα που έχουν διατυπώσει δημόσιες κριτικές παρατηρήσεις έναντι της προηγούμενης ή της σημερινής ηγεσίας του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Μετά την παρουσία του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο κ. Σκουρλέτης προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι “η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η εν λόγω εξέλιξη έρχεται να επισυμβεί σε μια χρονική στιγμή, κατά την οποία κορυφώνεται η εσωκομματική αντιπαράθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ύστερα και από τις αποκαλύψεις του κ. Σκουρλέτη αναφορικά με δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται κρυφά ως τρολ του πρώην προέδρου κυρίου Αλέξη Τσίπρα μαζί με το τρολ με την ονομασία Πεν Νταλαούρα.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments