Lifestyle

Παυλίνα Βουλγαράκη: Λιποθύμησα σε συναυλία μου – Είχα πιεί ένα μπουκάλι αλκόολ

Παυλίνα Βουλγαράκη: Λιποθύμησα σε συναυλία μου – Είχα πιεί ένα μπουκάλι αλκόολ

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ @pavlina__voulgaraki

Όταν η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκοιμήθηκε σε πρώτο ραντεβού!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη θυμήθηκε τη στιγμή που λιποθύμησε σε συναυλία της, αλλά και ένα αστείο περιστατικό, όταν την πήρε ο ύπνος στη μέση ενός ραντεβού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlina Voulgaraki (@pavlina__voulgaraki)

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γκαράζ» και όταν ο Ζήσης Ρούμπος τη ρώτησε σχετικά με αυτό, εκείνη του απάντησε:

«Αρχικά χειροτερεύει αυτή η ιστορία, γιατί αυτός είναι γιατρός και του μίλαγα για την αϋπνία μου και με πήρε ο ύπνος. Όπως μίλαγα, αρχίζω να κοιμάμαι, σε μπαρ με μουσική. Ντάξει τα φτιάξαμε μετά οπότε εντάξει» και ξέσπασε σε γέλια.

Στη συνέχεια, ο κωμικός και παρουσιαστής τη ρώτησε να του πει, ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που της έχει συμβεί σε συναυλία. Τότε, η Παυλίνα Βουλγαράκη του απάντησε: «Λιποθύμησα από το αλκοόλ. Βγήκαν να τραγουδήσω χωρίς να είμαι έτοιμη ψυχολογικά. Εγώ δεν πίνω καθόλου και κάποιος έξυπνος μου είπε “μια καλή λύση είναι να πιεις ένα ποτάκι”. Εγώ όμως, που είχα αγχωθεί και δεν έχω επαφή με το αλκοόλ ήπια ένα μπουκάλι. Λέω λίγο ακόμα, λίγο ακόμα. Βγαίνω λέω το πρώτο τραγούδι και τέλος. Ήταν πάνω στη σκηνή και από κάτω όλο μου το σόι, γιατί ήταν το πρώτο μου live».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments