Πολιτική

Άδωνις: Ηγέτης μακράς πνοής ο Μητσοτάκης [pics,vid]

Άδωνις: Ηγέτης μακράς πνοής ο Μητσοτάκης [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI), Την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός ηγέτης μακράς πνοής, υποστηρίζει ξεκάθαρα και υπογραμμισμένα, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας είναι το δυσκολότερο έργο της πολιτικής σταδιοδρομίας μου

Την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός ηγέτης μακράς πνοής, υποστηρίζει ξεκάθαρα και υπογραμμισμένα, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος σχετικά με τις πολιτικές φιλοδοξίες του μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Εργασίας ξεκαθαρίζει ότι τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται ούτε κατά διάνοια.

«Είναι λάθος η συζήτηση για το εάν το ένα ή το άλλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θα διεκδικήσει την προεδρία μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτό συμβαίνει, γιατί δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσα χρόνια θα θελήσει να παραμείνει, πρόεδρος του κόμματος.

Κατά τη γνώμη μου, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για έναν αρχηγό μακράς πνοής. Είναι ένας πρόεδρος που έχει αποδεδειγμένα στο ενεργητικό του πολλές νίκες και δύσκολες επιτυχίες. Μέσα σε επτά γεμάτα χρόνια, έχει κερδίσει όλες τις εκλογές και δεν έχει υπάρξει ούτε μία δημοσκόπηση στην οποία να έρχεται δεύτερος. Είναι πάντοτε πρώτος! Είναι οραματικός, εργατικός, ειλικρινής. Πατάει γερά στα πόδια του, δεν εφησυχάζει και δεν αφήνει και εμάς να εφησυχάσουμε.  Και με συνδέει μαζί του μια ειλικρινής φιλία.

Ο Μητσοτάκης ακούει προσεκτικά τη γνώμη των άλλων. Πιστεύω ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα. Πραγματικά, δεν βλέπω, λοιπόν, για ποιο λόγο να αποχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ηγεσία του κόμματος, τη στιγμή που μετρά τόσες διαδοχικές νίκες απέναντι στους πολιτικούς αντιπάλους του και που έχει να επιδείξει ένα τόσο σημαντικό έργο για την πατρίδα και τους Έλληνες. Πραγματικά, βρίσκω άτοπα τέτοια ερωτήματα».

Αναφερόμενος, ακόμη, στην ιδιαίτερη περίπτωση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κρύβει τη χαρά και την ικανοποίησή του, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Στην αρχή έλεγαν όλοι σε εμένα και τον Νίκο Παπαθανάση να μην μπλέξουμε. Παραλάβαμε μια εταιρεία με 450 εκατομμύρια χρέη και  είκοσι χρόνια παρακμής και παραδίδουμε μια εταιρεία που κατασκευάζει καράβια και που έχει νέες θέσεις εργασίας.  Εκδόθηκε η δικαστική απόφαση και προχωρά κανονικά το σχέδιο εξυγίανσης. Διασώθηκαν οι θέσεις εργασίας. Πρόκειται να γίνουν χίλιες πρόσθετες προσλήψεις μέσα στους επόμενους μήνες. Πρόκειται για το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Είναι πιο δύσκολο ακόμη και από την περίπτωση του Ελληνικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments