Πολιτική

Συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη: Συγχαρητήρια για την εκλογή σου, Στέφανε [vid]

Συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη: Συγχαρητήρια για την εκλογή σου, Στέφανε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364805] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Έχω προβληματισμούς για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας» είπε

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη είχε συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Οι δύο αρχηγοί έθεσαν θέμα για την πλειοψηφία 3/5 που απαιτείται για τη συγκρότηση των διοικήσεων των Ανεξάρτητων Αρχών. 

«Χαίρομαι πάρα πολύ για τη συνάντηση, είπε ο κ. Ανδρουλάκης, στην προσφώνησή του λέγοντας ότι θα υπάρχει συζήτηση για τα μεγάλα θέματα, τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα αλλά και τα εθνικά θέματα. «Πρέπει να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας», τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα πρέπει να λειτουργούν σε ένα κλίμα συναίνεσης, όπου είναι δυνατόν. 

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «ακούμε πάνω απ’ όλα τον κόσμο. Και ο κόσμος θέλει λύσεις. Και από την πλευρά μας, οι λύσεις πρέπει να είναι προοδευτικές». 

Πάντως, αποχωρώντας οι κάμερες, ανταλλάγησαν ευφυολογήματα, με φόντο το χρώμα του καναπέ. «Ο καναπές σου είναι πιο άνετος από του Μητσοτάκη», είπε ο κ. Κασσελάκης με τον κ. Ανδρουλάκη να απαντά «Γιατί είναι πράσινος».  Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο.

Η συνάντηση κράτησε σχεδόν 1,5 ώρα. Ο κ. Κασσελάκης αποχώρησε φεύγοντας ότι θα κάνει δηλώσεις μετά και το πέρας των υπόλοιπων συναντήσεων που έχει προγραμματίσει.

«Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments