Trash

CFDA Awards 2023: Ποιες κέρδισαν την καρδιά μας στα «Όσκαρ της μόδας»

CFDA Awards 2023: Ποιες κέρδισαν την καρδιά μας στα «Όσκαρ της μόδας»

Πηγή Φωτογραφίας: Kim Kardashian in Chrome Hearts at CFDA Fashion Awards 2023 on Nov. 6 in New York City. JOHN NACION FOR VARIETY

Όλα τα highlights από τη χθεσινή λαμπερή βραδιά

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Manhattan. Τα CFDA Awards, ή αλλιώς τα Όσκαρ της μόδας όπως πολλοί τα αποκαλούν, ξεχώρισαν γι’ άλλη μια φορά με τις λαμπερές παρουσίες των celebrities, που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους και κάνοντάς μας σήμερα να ασχολούμαστε μόνο μαζί τους!

Για πρώτη φορά στα 42 χρόνια πραγματοποίησης αυτού του μεγάλου θεσμού, το event έλαβε χώρα στο συγκεκριμένο location, ενώ στον ρόλο της οικοδέσποινας είδαμε την AnneHathaway, στη θέση της Sarah Jessica Parker, την οποία είχαμε συνηθίσει για πολλά χρόνια στην παρουσίαση των συγκεκριμένων βραβείων. Μπορούμε να πούμε, πως και οι δύο έλαμψαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο από αυτήν τη θέση.

Anne Hathaway, Variety Η όπως πάντα εντυπωσιακή, Anne Hathaway, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό total denim look, το οποίο απαρτιζόταν από μια maxi φούστα Ralph Lauren κι έναν κορσέ σε πιο σκούρα απόχρωση του ίδιου οίκου.

View this post on Instagram

A post shared by Rivet (@rivetandjeans)

Γι’ άλλη μια χρονιά, ο θεσμός τίμησε τους Αμερικανούς σχεδιαστές, ξεχωρίζοντας τόσο τη δουλειά των ίδιων όσο και την επιτυχία των brands τους. Να αναφέρουμε, πως η Amazon Fashion ήταν ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σε ό,τι αφορά στις διακρίσεις, το Βραβείο Καινοτομίας απέσπασε το Goop της Gwyneth Paltrow, ενώ πέρυσι το ίδιο βραβείο είχε κατακτήσει το brand Skims της Kim Kardashian. Η Serena Williams βραβεύτηκε ως Fashion Icon της χρονιάς -η πρώτη αθλήτρια που λαμβάνει αυτόν τον τίτλο-, ενώ η Vera Wang έλαβε το Board of Directors’ Tribute για την προσφορά της στο bridal design και η σχεδιάστρια Maria Cornejo τιμήθηκε με το βραβείο Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award για τη συνολική προσφορά της στη μόδα.

Το βραβείο του Διεθνούς Σχεδιαστή της χρονιάς κατέκτησε ο Jonathan Anderson για τους οίκους J.W. Anderson και Loewe. Το Womenswear Designer of the Year πήρε η Catherine Holstein και οι δίδυμες Ashley και Mary-Kate Olsen, του οίκου The Row, παρέλαβαν το βραβείο American Accessory Designer της χρονιάς.

Παρακάτω, οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί!

Kim Kardashian in Chrome Hearts

Demi Moore in Carolina Herrera

Winnie Harlow in Marc Jacobs

View this post on Instagram

A post shared by Amaze (@amaze0)

Emma Chamberlain in Thom Browne

Emily Ratajkowski in Tory Burch

Rosario Dawson in Mara Hoffman

View this post on Instagram

A post shared by Kona Hatcher (@konahatcher)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments