Lifestyle

Χρήστος Σαντικάι για τους ρατσιστές: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός;»

Χρήστος Σαντικάι για τους ρατσιστές: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός;»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@xristos.santikai

«Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου»

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πατρότητα, τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, και τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

View this post on Instagram

A post shared by Xristos Santikai (@xristos.santikai)

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω «μουσικός χαζομπαμπάς». Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα «μπαμπά». Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως Θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου.

Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα», δήλωσε ο τραγουδιστής για τη σύζυγό του και την κριτική που δεχόταν για την επιλογή των τραγουδιών που έκανε στην εφηβική του ηλικία.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

«Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο», σχολίασε ο Χρήστος Σαντικάι για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί για την καταγωγή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments