Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 30χρονος γυμναστής [vid]

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 30χρονος γυμναστής [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κρατηθεί προσωρινά και τον άφησαν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Χωρίς χειροπέδες αποχώρησε από το ανακριτικό γραφείο ο 30χρονος καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολείο του Ασπροπύργου ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθητές του.

Μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κρατηθεί προσωρινά και τον άφησαν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος γυμναστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πλήρως όσα του αποδίδονται και φέρεται να έκανε λόγο για προσπάθεια των γονέων να τον διώξουν από το σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (7/11) ασκήθηκε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.

Ασπρόπυργος: “Παίζαμε με τα παιδιά, ήθελα να τα προσεγγίσω” λέει ο 30χρονος γυμναστής

“Μπαμπά είμαστε φίλοι με τα παιδιά”

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δε συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή τη στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ”, “Μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του κατηγορούμενου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments