Ελλάδα

Καιρός: Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου – “Προσοχή την Παρασκευή στην Αττική” [vid]

Καιρός: Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου – “Προσοχή την Παρασκευή στην Αττική” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Η Αττική δεν θα μείνει αλώβητη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα , αφού μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, μίλησε για βροχές και καταιγίδες στην Αττική μετά το μεσημερί της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου

Η Αττική δεν θα μείνει αλώβητη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα , αφού μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος είπε στην ΕΡΤ πως από τα ξημερώματα της Παρασκευής θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και σύννεφα στα κεντρικά και ΝΔ τμήματα της χώρας μέχρι το μεσημέρι.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε Επτάνησα, Δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι και μετά ο κύριος όγκος των φαινομένων θα επηρεάσει την Πελοπόννησο, την ανατ. Στερεά, την Αττική, Εύβοια μέχρι και τις Σποράδες.

Στη Θεσσαλονίκη, λιγότερες συννεφιές το πρωί, αλλά θα πυκνώνουν φτάνοντας προς το μεσημέρι. Τοπικές μπόρες το απόγευμα και συννεφιά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Καιρός: Τι αναφέρεται για Σαββατοκύριακο και Δευτέρα 

Το Σάββατο 11/11, ο καιρός επίσης θα είναι άστατος με βροχές στα δυτικά, στα βόρεια, αλλά και στα ανατολικά νησιωτικά.

Την Κυριακή 12/11, θα γίνει νέο πέρασμα με σύννεφα με βροχές στο ΝΑ της χώρας. Από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξουν κάποια φαινόμενα στα δυτικά και το βράδυ νέα επιδείνωση με βροχές στη βόρεια Ελλάδα και τα Δυτικά.

Τη Δευτέρα 13/11, άστατος επίσης ο καιρός με αξιόλογες βροχές και στην Κρήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments