Ελλάδα

Μαύρη χήρα της Κοιλάδας: Έκανε πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού

Μαύρη χήρα της Κοιλάδας: Έκανε πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού

Πηγή Φωτογραφίας: eReportaz.gr

Πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε η «μαύρη χήρα της Κοιλάδας», η οποία είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της το 2014, σε ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Πασαρέλα στις φυλακές Κορυδαλλού έκανε η Δήμητρα Βούλγαρη, γνωστή ως «μαύρη χήρα της Κοιλάδας», η οποία όπως απεφάνθη η ελληνική Δικαιοσύνη το 2014 δολοφόνησε τον σύζυγό της, καπετάνιο στο επάγγελμα, Θανάση Λάμπρου και στη συνέχεια προσποιούταν ότι δεν ήξερε πού βρίσκεται, ενώ μάλιστα τον αναζητούσε και μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με φωτογραφίες που που κυκλοφορήσει στα MME, η χήρα του καπετάνιου συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στις φυλακές Κορυδαλλού, κάνοντας πασαρέλα με εκκεντρικά σύνολα μαζί με άλλες συγκρατούμενές της.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν, η γυναίκα χειροκροτείται χορεύοντας μπροστά σε συγκρατούμενές της, επισήμους και άλλους καλεσμένους. Στη συνέχεια, παίρνει το μικρόφωνο και μιλά για την επιχειρηματικότητα.

Η συμμετοχή στην πασαρέλα Η αποκαλούμενη γυναίκα- «αράχνη» που εμφανιζόταν σε εκπομπές ζητώντας να βρεθούν οι δολοφόνοι του άνδρα της, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Πριν από κάποιους μήνες συμμετείχε σε ρόλο μοντέλου στην επίδειξη μόδας με θέμα «η γυναίκα μέσα από τις δεκαετίες» που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια, ένα κίτρινο μίνι φόρεμα και στέκα στα μαλλιά κάνει πασαρέλα με αέρα τοπ μόντελ. Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στο τέλος της επίδειξης, ολοκληρώνει της εμφάνισή της μ΄ ένα χορό όλο νάζι. Εικόνα που δε θυμίζει σε κάτι την μαυροφορεμένη χήρα που έμπαινε, σκυθρωπή, στις δικαστικές αίθουσες, φωνάζοντας πως είναι αθώα, χωρίς, ωστόσο, να πείσει ποτέ τους δικαστές.

Στο τέλος του σόου, η 46χρονη που μέσα από τις φυλακές σπουδάζει Θεολογία, έλαβε βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η 46χρονη που εκτίει την ποινή τις ισόβιας κάθειρξης, βρίσκεται στις φυλακές εδώ και 8 χρόνια χωρίς να διαθέτει πλέον κάποιο ένδικο μέσο για να προσφύγει στα δικαστήρια. Ακόμη και σήμερα υποστηρίζει πως ο δολοφόνος του άνδρα της κυκλοφορεί ελεύθερος και πως η ίδια και η κόρη της είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα Στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 ο 42χρονος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου βρίσκεται νεκρός στην αυλή φιλικού σπιτιού. Δράστιδα, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου αλλά και την απόφαση του εφετείου, η σύζυγός του, η οποία αρχικά, φέρεται να ομολόγησε την πράξη της όμως αργότερα πήρε πίσω την ομολογία της, αρνούμενη να την υπογράψει.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, όταν η Δήμητρα Βούλγαρη πήγε αρχικά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προκειμένου να βρεθεί ο «εξαφανισμένος» σύζυγός της.

Ανατριχιαστικό είναι το απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με τη συμπεριφορά της «μαύρης χήρας».

Στο εν λόγω απόσπασμα η κατηγορούμενη φαίνεται και κατά την διάρκεια της εκπομπής αλλά και κατά τα διαλείμματα να είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη αν και μιλούσε για την εξαφάνιση του ίδιου της του άντρα, χωρίς να φαίνεται το παραμικρό αίσθημα αγωνίας στο πρόσωπο της, ενώ κάποιες φορές πιάστηκε από την κάμερα ακόμα και να χαμογελά…

Μάλιστα στο διάλειμμα της εκπομπής απευθύνθηκε στο δικηγόρο και στο γαμπρό της, ρωτώντας τους αν τα είπε καλά κι αν βγαίνει ωραία στο «γυαλί», ενώ φαινόταν ιδιαίτερα «άνετη» κάτι που είχε προβληματίσει και την έμπειρη σε αυτά τα θέματα δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.

Εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός πως όταν μιλούσε για το θύμα ποτέ δε χρησιμοποίησε το όνομά του, αλλά τη λέξη «αυτός».

Τελικά, η χήρα του καπετάνιου καταδικάστηκε και στο εφετείο σε ισόβια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συν 18 μήνες για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, ποινή ιδιαιτέρως σκληρή για τα ελληνικά δεδομένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments