Πολιτική

Άδωνις: Ο κομματικός καυγάς δεν είναι σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων [vid]

Άδωνις: Ο κομματικός καυγάς δεν είναι σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, «Ο κομματικός καυγάς δεν είναι σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή παρέμβασή του.

Το θέμα των Τεμπών μας ενδιαφέρει σε όλη τη διάστασή του

«Ο κομματικός καυγάς δεν είναι σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή παρέμβασή του.

Ιδιαίτερα, αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αναφέρει πως «το θέμα των Τεμπών μας ενδιαφέρει σε όλη τη διάστασή του. Και το θέμα των ευθυνών διερευνάται από την ελληνική δικαιοσύνη».

«Εγώ δεν είπα να μην διερευνηθεί το θέμα», προσθέτει ο Άδωνις, «όταν κάποιο κόμμα ζητεί να κάνει προανακριτική επιτροπή, αυτό σημαίνει ότι διερευνώνται ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Για να το πει αυτό όμως κάποιος και να είναι σοβαρός, πρέπει προηγουμένως η δικαιοσύνη, που διερευνά την υπόθεση, να πει «βλέπω ευθύνες πολιτικών προσώπων και τον λόγο έχει η Βουλή». Όταν τα κόμματα διαφωνούν μεταξύ τους για το αν πρέπει να γίνει προανακριτική ή εξεταστική επιτροπή, αυτό σημαίνει αυθεντική ευαισθησία για τα θύματα; Εγώ αυτό στηλίτευσα».

Σε σχέση με τις ευθύνες, ο υπουργός Εργασίας υποστηρίζει ξεκάθαρα πως «πρέπει να χυθεί άπλετο φως στις ευθύνες ως προς το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όμως, ο πολιτικός τσακωμός των κομμάτων δεν είναι σεβασμός προς τη μνήμη των νεκρών. Και αυτό στηλίτευσα χθες. Από αυτό δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι»

«Σε κάθε περίπτωση», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας, «αυτό που γράφεται από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ότι, δήθεν, ο Άδωνις δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη, είναι κάτι που δεν το είπα. Αυτό είναι άλλο πράγμα από αυτό που είπα εγώ. Για τους συγγενείς των θυμάτων, η πολύχρονη εμπειρία μου στα media θα έπρεπε να με έχει προστατεύσει από τη διαστρέβλωση. Και σε αυτό έκανα λάθος. Στο μέτρο το ανθρώπινο που αφορά τα θύματα και τους οικείους τους, ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας άλλος θα έλεγε ποτέ ότι δεν τον ενδιαφέρει το δυστύχημα. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική κλωτσοπατινάδα των αντιπάλων.  Αν η διερεύνηση γίνεται απλά για να κάνουμε αντιπολίτευση και να τσακώνονται τα κόμματα, επιμένω στη δήλωσή μου, ότι αυτό δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Να γίνει απόλυτη διερεύνηση και να έρθουν όλα στο φως».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments