Lifestyle

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Πρόσεξε, γιατί θα σε βάλω να αυτοϊκανοποιηθείς» [vid]

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Πρόσεξε, γιατί θα σε βάλω να αυτοϊκανοποιηθείς» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Έχω πιεστεί λίγο τις τελευταίες μέρες, αποσυντονίζομαι, δεν κατάλαβα τώρα τι είπατε».

Έναν… ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο διάλογο είχαν μεταξύ τους ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τις δηλώσεις του χορογράφου Χάρη Κούσιου για τον έμπειρο παρουσιαστή, είχαν μία «πιπεράτη» στιχομυθία.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

«Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει on camera. Μπορεί να ξεκινήσει και να τελειώσει ό,τι θέλει ανά πάσα στιγμή. Εγώ νομίζω ότι θα περνούσα ωραία μαζί του στο Fame Story», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Κιούσιος.

«On camera ευφυής… δηλαδή για σκέψου ηλίθιος εκτός κάμερας», σχολίασε αρχικά χαριτολογώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος προσπάθησε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο γνωστός χορογράφος, εκείνος ανταπάντησε: «Μάλλον σε έπεισε ότι είμαι ηλίθιος. Δεν κατάλαβα τι θέλει να πει;».

«Θα φέρω τον κύριο Πλεύρη και θα σου πω εγώ μετά τι ωραία που θα περάσεις», του είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος με χιούμορ, πυροδοτώντας τον παρακάτω «πιπεράτο» διάλογο μεταξύ των δύο ανδρών:

Α.Μ: Πρόσεξε, γιατί θα σε βάλω να αυτοϊκανοποιηθείς, έτσι; Για τον Πλεύρη που μου λες…

Γ.Π: On camera ή off camera;

Α.Μ: Off camera.

Γ.Π: Εντάξει, οκ. Γιατί off camera συμβαίνει.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της, λόγω μίας μικρής αδιαθεσίας που ένιωθε από το πρωί, δεν θέλησε να σχολιάσει τον ιδιαίτερο αυτό διάλογο που είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος και αρκέστηκε να πει: «Έχω πιεστεί λίγο τις τελευταίες μέρες, αποσυντονίζομαι, δεν κατάλαβα τώρα τι είπατε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments