Πολιτική

Αντώναρος: Μια ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε έλεγχο στο παρασκήνιο

Αντώναρος: Μια ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε έλεγχο στο παρασκήνιο

Πηγή Φωτογραφίας: ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΥΡΩΠΗ" (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

"Όσοι έχουν υπογράψει αποτελούν το 1% των μελών, δεν μπορούν οι 150.000 να σέρνονται από τα θέλω τους. Περίμεναν από την πρώτη ημέρα να ξεδιπλώσει το πρόγραμμά του ο Κασσελάκης, αυτό γίνεται σιγά σιγά», δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

“‘Εχουν συμπληρωθεί περίπου επτά εβδομάδες από την εκλογή Κασσελάκη και από την πρώτη μέρα υπήρχαν υπερβολικές αντιδράσεις, ξεκίνησε η πολιτική αμφισβήτηση», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Ευάγγελος Αντώναρος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, ‘ΣΗΜΕΡΑ’.

«Θα περίμενα να μετρούν τα λόγια τους αυτοί που αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις διαγραφές ο ίδιος απάντησε: «Kαλά έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και τους παρέπεμψε με το ερώτημα της διαγραφής».

“Άνθρωποι στο παρασκήνιο ασκούσαν περισσότερο έλεγχο και επιρροή πολιτικά από όσο τους αναλογούσε. Μιλάμε για 1300 ανθρώπους ενώ είναι 170.000 μέλη. Έχουμε να κάνουμε με μία αμφισβήτηση με υπερβολικούς όρους. Αυτά τα άτομα είχαν μάθει να κάνουν κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως περιφρόνηση προς τους 150.000 που πήγαν να ψηφίσουν. Χίλιοι άνθρωποι αμφισβητούν την άποψη των 150.000; Αυτό είναι δημοκρατικό;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Αν κάποιος μου έλεγε ότι είμαι φυτευτός θα είχα προσφύγει στη δικαιοσύνη, αυτά τα λόγια δείχνουν μία απελπισία για μένα».

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Σταθάκη ο ίδιος απάντησε: «O καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, εμένα ονομαστικά με έβαλε στην τάση των εισελθόντων, δεν έκρυψα ότι ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή αλλα προσβάλλομαι όταν κάποιος προσπαθεί να μου βάλει την στάμπα του Δεξιού, εγώ πιστεύω ότι η Αριστερά έχει προσφέρει, αλλά η ”αριστερίλα” με ενοχλεί, κάνουν τις ιδέες τους επάγγελμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments