Πολιτική

Κασσελάκης σε Ομπρέλα: Δεν κάνουμε πίσω

Κασσελάκης σε Ομπρέλα: Δεν κάνουμε πίσω

Πηγή Φωτογραφίας: [364818] ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος", προειδοποιεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Στέφανος Κασσελάκης διαμηνύει σε όσους αντιδρούν προς το πρόσωπό του να μην τον υποτιμούν, κορυφώνοντας τη συγκρουσιακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κόμμα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ουσιαστικά  στη χθεσινοβραδινή απόφαση της «Ομπρέλας» για άμεση αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις προαναγγελθείσες αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών όπως του Γιώργου Σταθάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει μπροστά του πολλά χιλιόμετρα να τρέξει διότι όλοι θέλουμε να βελτιώσουμε την πατρίδα και την κοινωνία. Άρα δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε τίποτα, ο καθένας θα αναμετρηθεί με τον εαυτό του, με την ιστορία του . Εμείς θα αλλάξουμε τη χώρα να είστε σίγουροι γι αυτό» ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του όταν κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.

Δίνοντας το στίγμα του είπε ξανά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς» θέτοντας ως στόχο να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 600.000 πολίτες που έχασε στην κάλπη.

Υπενθυμίζεται ότι η αριστερή τάση «Ομπρέλα» εκτιμάται πως θα αποχωρήσει από την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου, παίρνοντας οριστικό διαζύγιο με τη νέα ηγεσία του κόμματος, ενδεχομένως και το Σάββατο, καθώς όλες οι προσπάθειες διαμεσολάβησης προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, έχουν πέσει στο κενό.

Η προαναγγελία για αποχωρήσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί κείμενο με 1.300 μελών του με τίτλο «Διέξοδος Αριστερά». Στο κείμενο, που συνυπογράφουν, μεταξύ άλλων και οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης, Ανδρέας Ξανθός και Δημήτρης Βίτσας, επιτίθενται με σφοδρότητα στον πρόεδρος του κόμματος, χαρακτηρίζουν «απάτη τον μύθο Κασσελάκη», ενώ περιγράφεται και η δημιουργία ενός νέου φορέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments