Lifestyle

Δαρμουσλή: «Αν δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε παιδί θα υιοθετούσαμε»

Δαρμουσλή: «Αν δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε παιδί θα υιοθετούσαμε»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Gpop

«Τόσα παιδιά πραγματικά έχουν ανάγκη από αγάπη» ανέφερε

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τον 18χρονο γιο της και για τον μικρότερο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. Η ηθοποιός και μοντέλο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

Αρχικά, αποκάλυψε: «Θέλαμε πολύ να κάνουμε παιδί με τον Βασίλη. Αν δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε παιδί θα υιοθετούσαμε με τον σύζυγό μου. Τόσα παιδιά πραγματικά έχουν ανάγκη από αγάπη. Ευτυχώς προέκυψε με εύκολο και θετικό τρόπο, γρήγορα, χωρίς πολλή χρήση ουσιών, μόνο βιταμίνες. Έπεσε η καραντίνα μαζί οπότε έπρεπε να προσέχαμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η διαφορά η βασική έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής σου. Είχα έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφές, ένα τρέξιμο, οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω time out, να χαλαρώσω λιγάκι απ’ αυτούς τους ρυθμούς και ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα, χωρίς να ζορίζομαι».

Επίσης, ανέφερε: «Τώρα ήταν πιο συνειδητό, κι ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40 που θα έλεγες ότι θα ήθελε να “ξεκουραστεί”, που «τρώγομαι» με τα ρούχα μου, που θέλω να κάνω πράγματα και μ’ αρέσει να χορεύω και μου αρέσουν τα ακροβατικά και χίλια δυο πράγματα που δεν είναι της ηλικίας, πρέπει να κάτσω στο σπίτι και πρέπει να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί είναι τα πράγματα πιο ευαίσθητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments