Ελλάδα

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Ποιες περιοχές αφορά [vid]

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Ποιες περιοχές αφορά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 9-11-2023 επικαιροποιείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 9-11-2023 επικαιροποιείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 9-11-2023 επικαιροποιείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Καιρός: Πού θα πέσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Το καιρικό σύστημα που διέρχεται από τη χώρα, με κίνηση ανατολική νοτιοανατολική, επηρεάζει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές.

Συγκεκριμένα, θα επηρεαστούν:

α. Μέχρι και τις απογευματινές ώρες οι Κυκλάδες (κυρίως οι κεντρικές και νότιες) και η δυτική Κρήτη. β. Μέχρι τις βραδινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Σάββατο με επιδείνωση του καιρού και… τα πρώτα χιόνια

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που συγκέντρωσε ο μετεωρολόγος, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα είναι μια μέρα πρόσκαιρης επιδείνωσης με βροχερό καιρό. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο Αιγαίο. Η κακοκαιρία θα σημειωθεί μόνο το Σάββατο ενώ από εκείνη τη μέρα θα ξεκινήσει πρόσκαιρη πτώση θερμοκρασίας.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments