Lifestyle

Ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά παντρεύτηκε μια πλούσια 18 χρόνια μεγαλύτερη του

Ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά παντρεύτηκε μια πλούσια 18 χρόνια μεγαλύτερη του

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@sergiocarrallo)

Ζει σαν Βασιλιάς και τα έχει όλα έτοιμα

Ο Σέρτζιο Καράγιο έπαιζε ποδόσφαιρο για τις νεανικές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αντί για ποδοσφαιρική καριέρα, έγινε διάσημος από τον γάμο του με μια εκατομμυριούχο, κατά 18 χρόνια μεγαλύτερη του.

View this post on Instagram

A post shared by Sergio Carrallo (@sergiocarrallo)

Ειδικότερα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε σκοπό κάποια στιγμή να φτάσει στην Ρεάλ Ανδρών, αλλά έκανε επίσης και άλλα σχέδια για το μέλλον, μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια, για να σπουδάσει ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ο πατέρας του ζούσε στην Καλιφόρνια, εργαζόταν στον κλάδο της τεχνολογίας και ο Σέρτζιο Καράγιο είχε περάσει αρκετό χρόνο εκεί στο παρελθόν, μελετώντας αγγλικά και απολαμβάνοντας τον τρόπο ζωής.Έτσι, ζήτησε από τον πατέρα του συμβουλές σχετικά με το ποιο πανεπιστήμιο να παρακολουθήσει και παράλληλα έπαιζε για τη New York Cosmos, αλλά όχι για πολύ.

Στα 24, αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και ζει στη χλιδή σήμερα, μετά τον γάμο που έκανε με την Κάρολιν Στάνμπερι, Βρετανίδα επιχειρηματία και τηλεοπτική προσωπικότητα και κατά 18 χρόνια μεγαλύτερή του.

Η οικογένειά της θεωρείται μια από τις πλουσιότερες στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από τον πρώην ποδοσφαιριστή, ήταν παντρεμένη για 15 χρόνια με τον Τούρκο έμπορο πετρελαίου Κεμ Χαμπίμπ, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ ο Σέρχιο Καράγιο σπούδαζε στις ΗΠΑ και αν για πολλούς είναι περίεργος ο έρωτάς τους, είναι αχώριστοι, εδώ και χρόνια.

Παντρεύτηκαν το 2021 και συχνά επισκέπτονται εξωτικούς προορισμούς μαζί.

«Από τότε που γνωριστήκαμε, δεν έχουμε χωρίσει. Ο μπαμπάς μου μού είπε ότι θα μου έδινε όλα τα χρήματα του κόσμου αν χωρίζαμε και η μαμά μου άρχισε να κλαίει όταν έμαθε για τη σχέση μας. Στο τέλος τη γνώρισαν και πλέον την αγαπούν σαν δική τους κόρη», έχει επισημάνει ο πρώην

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments