Αθλητισμός

Ο Αταμάν απάντησε για τον Ναν με ατάκα Κάρι και Λεμπρόν [vid]

Ο Αταμάν απάντησε για τον Ναν με ατάκα Κάρι και Λεμπρόν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης διαβολοβδομάδας της EuroLeague

Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης διαβολοβδομάδας της EuroLeague, αυτό κόντρα στη Ζάλγκιρις (15/11, 21:15, Novasports Prime). Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως οι Λιθουανοί είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, παρότι προέρχεται από τρεις ήττες στη διοργάνωση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαδικασία προσαρμογής του Κέντρικ Ναν στην ομάδα.

“Σε κάθε παιχνίδι, οι ομάδες της EuroLeague αναζητούν την νίκη, είτε έχουν χάσει τρία ματς σερί, είτε έχουν κερδίσει δύο παιχνίδια στη σειρά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ζάλγκρις είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Ο Έβανς είναι ο βασικός τους σκόρερ, αλλά και ο Ντίμσα μπορεί να σκοράρει, το ίδιο και ο Σμιτς. Ο Ουλάνοβας είναι πάντα επικίνδυνος. Τα τελευταία δύο χρόνια παίζουν πάνω-κάτω με το ίδιο ρόστερ και ξέρουν πως να παίξουν. Έχασαν τα τελευταία παιχνίδια, αλλά ηττήθηκαν από την Εφές στην Τουρκία στην παράταση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιθετικά κόντρα στην Άλμπα. Βρήκαμε καλά σουτ, μοιράσαμε την μπάλα πολύ καλά. Μετά από αυτό το παιχνίδι πίστευα ότι πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, αλλά δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με τον Άρη. Τώρα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και σκληρά στην έδρα μας. Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί, γιατί στην επιίθεση δεν μπορείς να βάζεις κάθε φορά 100 πόντους.

Ακόμα και να φέρεις στην ομάδα τον Στεφ Κάρι ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να βάλεις έναν παίκτη στο σύστημα της ομάδας σε μία εβδομάδα ή σε 10 μέρες. Ο Κέντρικ Ναν είναι εξαιρετικός παίκτης, με εξαιρετική ποιότητα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί μέσα από την ομάδα, να καταλάβει τους συμπάικτες του και το παιχνίδι. Μετά θα μας βοηθήσει πολύ“, είπε αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός.

Πηγή: sport24.gr//Βασιλική Καραμούζα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments