Ελλάδα

Επεισόδια με Ρομά στα Μέγαρα – Κλειστή η Εθνική και στα δύο ρεύματα [vid]

Επεισόδια με Ρομά στα Μέγαρα – Κλειστή η Εθνική και στα δύο ρεύματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1, Ο θάνατος του 17χρονου από εκπυρσοκρότηση όπλου αστυνομικού της ΟΠΚΕ οδήγησε Ρομά να προκαλέσουν επεισοδια στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το 39ο μεχρι 42ο χιλιόμετρο - Δεκάδες Ρομά έκαψαν κάδους και διέκοψαν την κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για το θάνατο του 17χρονου από εκπυρσοκρότηση όπλου αστυνομικού της ΟΠΚΕ στη Βοιωτία

Ο θάνατος του 17χρονου από εκπυρσοκρότηση όπλου αστυνομικού της ΟΠΚΕ οδήγησε Ρομά να προκαλέσουν επεισοδια στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι Ρομά πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος και γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας από τον ημικόμβο Μεγάρων μέχρι τον κόμβο Πάχης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό έχει διακοπεί από το 39ο μεχρι 42ο χλμ ενώ κλειστή είναι και η παλιά Εθνική Οδός στο ύψος των Μεγάρων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πυροσβεστικά οχήματα.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα, περίπου 20 Ρομά βγήκαν στην οδό Πόντου και έκλεισαν τον δρόμο βάζοντας φωτιά σε αντικείμενα και στήνοντας οδοφράγματα, διαμαρτυρόμενοι για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης προκειμένου να απωθησουν τα άτομα τα οποία συνεχίζουν να φωνάζουν και να ρίχνουν πυροτεχνήματα στον αέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments