Focus

Matt LeBlanc: Εγκατέλειψε την καριέρα του στο Χόλυγουντ για να σώσει την κόρη του, Marina

Matt LeBlanc: Εγκατέλειψε την καριέρα του στο Χόλυγουντ για να σώσει την κόρη του, Marina

Πηγή Φωτογραφίας: thetimes.co.uk

Η Marina LeBlanc υπέφερε από 11 μηνών από φλοιϊκή δυσπλασία, μία λοίμωξη που επηρέαζε την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου τους με σοβαρές επιπτώσεις στα οστά της και την κινητική δεξιότητα.

Ο ρόλος του Joey Tribbiani στη σειρά Friends έκανε τον Matt LeBlanc περιζήτητο. Η ολοκλήρωση της σειράς θα του έδινε την ευκαιρία να εξαργυρώσει την επιτυχία του συμμετέχοντας σε άλλες, μεγάλες παραγωγές. Εκείνος όμως τα θυσίασε όλα για τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα. Λίγοι ξέρουν ότι ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός άφησε την καριέρα του στην υποκριτική για να σώσει την κόρη του, Marina. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 8 Φεβρουαρίου 2004, λίγους μήνες πριν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς που τον καθιέρωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Η Marina LeBlanc υπέφερε από 11 μηνών από φλοιϊκή δυσπλασία, μία λοίμωξη που επηρέαζε την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου τους με σοβαρές επιπτώσεις στα οστά της και την κινητική δεξιότητα. Η αποκαρδιωτική διάγνωση όμως δε σταμάτησε τον Matt LeBlanc και τη σύζυγό του, Melissa McKnight από το να κάνουν ό,τι ήταν δυνατό για να σώσουν το παιδί τους.

Ο ηθοποιός εγκατέλειψε την ανοδική του τηλεοπτική πορεία για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη φροντίδα της Marina. “Για πολύ καιρό, δεν έφευγα από το σπίτι. Ήμουν απελπισμένος και δεν ήθελα να έχω πράγματα που με δεσμεύουν ή να είμαι οπουδήποτε αλλού που δεν θα ήταν η κόρη μου” είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Το δεύτερο “χτύπημα” της μοίρας

Το πρόβλημα υγείας της κόρης του, που ενεργοποίησε πολλά ψυχολογικά θέματα, δεν ήταν το μοναδικό “αγκάθι” στη ζωή του. Η σύζυγός του, Melissa έφυγε από το σπίτι και ο ίδιος ζήτησε μετά από τρία χρόνια γάμου διαζύγιο. Παρόλο που χώρισαν, το 2006, αποφάσισαν να έχουν συνεπιμέλεια για το εύθραυστο πλάσμα της ζωής τους.

Ο Matt LeBlanc επέλεξε να αφήσει μαζί με την καριέρα του στην υποκριτική και τη ζωή στην πόλη. Μετακόμισε μαζί με την κόρη του στο ράντσο του στη Santa Barbara όπου της πρόσφερε όλη την προσοχή που χρειαζόταν. Χάρη στην αφοσίωση και τη φροντίδα του η Marina ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας. Η κατάστασή της δεν επηρέασε μόνο την ίδια αλλά και ολόκληρη την οικογένειά της αλλά δημιούργησε ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της ένα αδιάρρηκτο δέσιμο.

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

“Τα άλογα και η Rihanna” είχε απαντήσει ο Matt LeBlanc το 2016 στο People και στην ερώτηση τι είναι αυτό που ενδιαφέρει την 12χρονη τότε κόρη του. “Οπότε ασχολούμαι με αυτό” πρόσθεσε γελώντας. “Αυτή τη χρονιά για τα γενέθλιά της είπε ‘θέλω να έρθει η Rihanna’. Και της είπα ‘Θα το κανονίσω, σίγουρα'”.

Η Marina λατρεύει επίσης τη σειρά Friends και συνήθιζε να βλέπει τα επεισόδια με τον πατέρα της κάνοντας πολλές ερωτήσεις. Κι ενώ πολλοί θα πίστευαν ότι θα ήθελε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα της εκείνη έχει δείξει αγάπη για το τραγούδι.

Το 2014 ο περήφανος πατέρας της μίλησε στο People για την “όμορφη φωνή” της Marina: “Έχει μια οντισιόν για έναν διαγωνισμό ταλέντων στο σχολείο της σήμερα. Τη βοήθησα να προετοιμάσει ένα νέο ποπ τραγούδι πο δεν γνώριζα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments