Focus

Sharon Stone: “Το Βασικό Ένστικτο δεν ήταν επιτυχια αλλά μία τρομακτική εμπειρία”

Sharon Stone: “Το Βασικό Ένστικτο δεν ήταν επιτυχια αλλά μία τρομακτική εμπειρία”

Πηγή Φωτογραφίας: Sharon Stone shows of her sensational figure in this bright yellow dressCredit: Vogue Arabia

Η εξομολόγηση της Χολιγουντιανής σταρ για την ταινία που την ανέδειξε σε θρύλο του Hollywood.

Το “Βασικό Ένστικτο” υπήρξε για την Sharon Stone η μεγαλύτερη επιτυχία της, μία ταινία σταθμός στην επαγγελματική της καριέρα και μετέπειτα εξέλιξη. Για τη Χολιγουντιανή, όμως, σταρ τα πράγματα δεν ήταν από την αρχή τόσο εύκολη.

View this post on Instagram

A post shared by LensCrafters (@lenscrafters)

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE, η 65χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι για την ίδια το “Βασικό Ένστικτο” υπήρξε μία “τρομακτική” διαδικασία που την οδήγησε να εξετάσει τον εαυτό της με συχνά άβολους τρόπους. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Michael Douglas και η Jeanne Tripplehorn, προκάλεσε αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 λόγω των ερωτικών και αρκετά σεξουαλικών της σκηνών.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

“Έπρεπε να αντιμετωπίσω ολόκληρο τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα τρομακτικό ταξίδι”, παραδέχτηκε. “Αλλά μόλις το κάνεις, φεύγεις με τεράστια αυτοπεποίθηση, επειδή έπρεπε να δεις όλη σου την προσωπικότητα, μέρη του εαυτού σου που ποτέ δεν θα χρειαζόταν να σκάψεις βαθιά και να δεις, τρομακτικά μέρη, σκοτεινά, ανησυχητικά. Και μόλις το κάνεις αυτό, αποκτάς αρκετή αυτοπεποίθηση επειδή έχεις πραγματικά κοιτάξει στον σκοτεινό καθρέφτη”.

Η Stone δήλωσε ότι είναι “διασκεδαστικό” να βλέπεις το είδος να αναβιώνει περισσότερα από 30 χρόνια μετά. “Νομίζω ότι αυτό αρέσει στους ανθρώπους. Είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό και είναι σέξι. Θέλω να πω, τι κακό έχει αυτό;” δήλωσε στο περιοδικό PEOPLE.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

H ηθοποιός δήλωσε ότι η διαδικασία της ενδοσκόπησης στο παρελθόν της για να γράψει τα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν το 2021 με τίτλο The Beauty of Living Twice (Η ομορφιά του να ζεις δύο φορές), στα οποία αφηγείται οδυνηρά παιδικά τραύματα, ήταν εξίσου εσωστρεφής. “Ήταν πολύ απελευθερωτικό, επειδή είναι το ίδιο πράγμα”, εξήγησε. “Δεν μπορείς να τραβήξεις τα ζόρια όταν γράφεις. Πρέπει να κάτσεις και να γράψεις την αλήθεια και να μην ανησυχείς για το πώς αισθάνονται οι άλλοι γι’ αυτό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments