Trash

8 κομμάτια που πρέπει να έχεις για το απόλυτο στιλ του φθινοπώρου

8 κομμάτια που πρέπει να έχεις για το απόλυτο στιλ του φθινοπώρου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/kendalljenner

Τα 8 pieces που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας.

Πλησιάζοντας στην καρδιά του φθινοπώρου, το στιλ μας αλλάζει και αναζητούμε κομμάτια κατάλληλα και για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Από τα boxy leather jacket στο κλασικό λευκό πουκάμισο, το φθινοπωρινό στιλ των celebrities μας εμπνέει πάντα, για αυτό και έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω όλες τις τάσεις που εγκρίνουν ήδη για αυτή τη σεζόν.

Knee high μπότες Υπάρχει πιο φθινοπωρινό shoe trend από ένα ζευγάρι κλασικές δερμάτινες μπότες; Αυτή τη σεζόν, οι σταρ προτιμούν σχέδια με λεπτό τακούνι που αγγίζουν τα γόνατα και τις συνδυάζουν με μίνι φορέματα. Ανάμεσά του και οι Vanessa Hudgens, Sophie Turner και Florence Pugh που αναμφίβολα ξέρουν πώς να αναδεικνύουν τα πόδια τους.

View this post on Instagram

A post shared by @stylegoddessesig

Maxi dress Το must-have φόρεμα για το φθινόπωρο είναι ένα αέρινο μάξι φόρεμα που είναι ταυτόχρονα μποέμ και ρομαντικό. Η Issa Rae του έδωσε φθινοπωρινή διάσταση με ένα ζευγάρι μπότες, ενώ η Dakota Johnson και η Kate Moss το συνδύασαν με ανοιχτά πέδιλα για βραδινές εμφανίσεις.

View this post on Instagram

A post shared by (@valentina.brambilla)

 

Boxy δερμάτινο τζάκετ Tα leather jacket των celebrities αποδεικνύουν πως το πιο hot στιλ για φέτος είναι το cropped και κάπως boxy. To συνδυάζουν είτε με μίνι φορέματα, είτε με δερμάτινα pants για total leather look.

No pants To pantless look είναι η πιο σέξι τάση της σεζόν και οι celebrities δεν θα μπορούσαν να μην την έχουν ήδη υιοθετήσει. Για να αντιγράψετε το στιλ τους, επενδύστε σε oversized σακάκια, πανωφόρια και πουκάμισα, καθώς και σε διάφανα μαύρα καλσόν.

Γεωμετρικές τσάντες To style των working girls από τα 80s επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις γεωμετρικές τσάντες. Η Hailey Bieber και η Tracee Ellis Ross αγαπούν τις μακρόστενες σιλουέτες του Ferragamo, ενώ η Kim Kardashian τις box bags της Chanel.

Πλεκτά στους ώμους Ο πιο cool τρόπος να φορέσετε τα πλεκτά σας φέτος σύμφωνα με τις celebrities είναι στους ώμους. Katie Holmes, Kaia Gerber και Emma Watson απογειώνουν το classic preppy.

View this post on Instagram

A post shared by Valeria (@valerie.kei)

Wide leg jeans Oι skinny σιλουέτες στα τζιν έχουν εδώ και καιρό αντικατασταθεί από τις baggy και τα it girls το επιβεβαιώνουν φορώντας τα πιο ωραία wide leg παντελόνια.

Λευκό πουκάμισο

Για τις λάτρεις του μινιμαλισμού, το λευκό πουκάμισο δεν βγαίνει ποτέ εκτός. Gigi Hadid, Jennifer Lawrence και Yara Shahidi το φορούν non stop.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments