Πολιτική

Μπογδάνος για Κασσελάκη: Η ΝΔ δεν ζήτησε την έδρα μου μετά τη διαγραφή μου

Μπογδάνος για Κασσελάκη: Η ΝΔ δεν ζήτησε την έδρα μου μετά τη διαγραφή μου

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Γεγονότα 2.0

«Το ότι ο κος Κασσελάκης ζητά τις έδρες βουλευτών που αποβάλλει, φανερώνει πόσο ξένες του είναι ακόμα και βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού», υποστηρίζει ο πρώην βουλευτής

Τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο πρώην βουλευτής εστίασε στο γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης αφότου διέγραψε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα τους ζήτησε να παραδώσουν τις έδρες, τονίζοντας πως όταν είχε διαγραφεί από τη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν του ζήτησε πίσω την έδρα του.

Ακόμη προσθέτει ότι οι βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού είναι ξένες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον σημειώνει ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, στην πράξη η «δημοκρατική» παράταξη συχνά μόνο δημοκρατική δεν είναι. Οι «εκκαθαρίσεις» είναι πάντα στο αίμα της».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Όση κριτική και αν ασκώ στη ΝΔ, σημειώνω ότι δεν ζήτησε την έδρα μετά τη διαγραφή μου, σεβόμενη τα εμπεδωμένα δημοκρατικά ήθη. Το ότι ο κος Κασσελάκης ζητά τις έδρες βουλευτών που αποβάλλει, φανερώνει πόσο ξένες του είναι ακόμα και βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού.

(Οι εν λόγω βουλευτές δεν εκπροσωπούν μόνο τις περιφέρειές τους ως πρόσωπα, αλλά επίσης εξελέγησαν επί της ουσίας με άλλο κόμμα και άλλον αρχηγό.) Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, στην πράξη η «δημοκρατική» παράταξη συχνά μόνο δημοκρατική δεν είναι. Οι «εκκαθαρίσεις» είναι πάντα στο αίμα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments