Trash

Elizabeth Debicki: Εντυπωσίασε η Diana στην πρεμιέρα της σειράς “The Crown”

Elizabeth Debicki: Εντυπωσίασε η Diana στην πρεμιέρα της σειράς “The Crown”

Πηγή Φωτογραφίας: hdqwalls.com

Η διάσημη ηθοποιός συγκέντρωσε τα φωτογραφικά κλικ στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Η Elizabeth Debicki μπορεί να είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς δημιουργούς, ωστόσο ο ρόλος της πριγκίπισσας Diana στη σειρά “The Crown” στάθηκε η αιτία ώστε όλος ο πλανήτης να μιλάει για εκείνη. Η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα του λαού ήταν αδιαμφισβήτητη, με αποτέλεσμα τα φωτογραφικά κλικ να πέσουν πάνω της σαν βρόχη από τις πρώτες εμφανίσεις της στο σετ, όπως συνέβη και πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη best of elizabeth debicki (@archivedebicki)

Ειδικότερα, οι πρωταγωνιστές της σειράς “The Crown” έδωσαν το “παρών” στο Regency Village Theatre στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο από το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογράφοι έκαναν ούρα για να κερδίσουν ένα βλέμμα της Elizabeth Debicki, που θα οδηγούσε σε μία εντυπωσιακή λήψη.

Όπως βλέπουμε από το υλικό που κυκλοφόρησε, η διάσημη σταρ επέλεξε για την ιδιαίτερη βραδιά να φορέσει ένα μαύρο bustier μαύρο φόρεμα που οι τιράντες της μίας πλευράς έδιναν την εικόνα ενός off-shoulder φορέματος, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ασορτί γόβες. Για την ακρίβεια, η Debicki εμπιστεύτηκε για την ημέρα τον οίκο Bottega Veneta, επιλέγοντας τη δημιουργία από μαλλί που εμφανίστηκε 6η στην πασαρέλα για τη σεζόν 2024.

Θα έλεγε κανείς πως το εν λόγω φόρεμα ήταν ένας φόρος τιμής στην ίδια την πριγκίπισσα Diana, αφού η Bottega Veneta δημιουργία θύμιζε αρκετά το revenge dress που είχε φορέσει η πριγκίπισσα του λαού μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο. Μάλιστα, σε αντίθεση με το look στην πασαρέλα, η Debicki πρόσθεσε στο τελικό αποτέλεσμα ένα μαύρο καλσόν, κάνοντας channelling την παλαιότερη εμφάνιση της Diana.

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με υποψηφιότητες για Emmy και Golden Globe, είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana πως ένιωσε μία παράξενη σύνδεση μαζί της, ωστόσο δεν έκρυψε πως ήταν μία αρκετά δυσάρεστη εμπειρία το να την ενσαρκώσει στις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Όμως, δεν ήταν αυτός ο ρόλος για τον οποίο είχε βρεθεί στην οντισιόν για τη σειρά, παρά για έναν μικρότερο στη δεύτερη σεζόν. “Μπήκα μέσα και πέρασα από οντισιόν και δεν πήρα τον ρόλο, όμως είδαν κάτι από τη Diana σε μένα, ακούσια. Έτσι, ήταν ένας συνδυασμός κακής και κάπως καλής υποκριτικής εκείνη τη στιγμή”, είχει πει χαρακτηριστικά.

Όπως προαναφέρθηκε, το πρώτο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν του “The Crown” θα προβληθεί στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Δεκεμβρίου ως δώρο Χριστουγέννων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments