Lifestyle

Η Adriana Lima σπάει τη σιωπή για τα σχόλια του κόσμου προς το αγνώριστο πρόσωπό της

Η Adriana Lima σπάει τη σιωπή για τα σχόλια του κόσμου προς το αγνώριστο πρόσωπό της
Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στα social media ότι το πρόσωπό της ήταν πρησμένα και τα μάτια της τραβηγμένα - «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»

Τη δική της απάντηση σε όσους υπονοούν ότι έκανε λίφτινγκ έδωσε η Αντριάνα Λίμα. Το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία μέσα από ένα story απάντησε στους επικριτές της που λένε πως στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση το πρόσωπό της ήταν πρησμένο.

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει μια κόρη στην εφηβεία, μία κόρη λίγο πριν μπει στην εφηβεία, ένα αγόρι 1 έτους που μαθαίνει να περπατάει και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε στο σχόλιο που συνόδεψε τη φωτογραφία με το πρόσωπό της να μην έχει ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

Η απάντηση της Λίμα έρχεται μετά τη φωτογράφηση της στο «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες την Τρίτη.

Η βραζιλιάνικης καταγωγής καλλονή εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κόκκινα σχέδια, αλλά οι περισσότεροι εστίασαν την προσοχή τους στο πρόσωπό της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η 42χρονη Λίμα πιθανότατα είχε κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, καθώς κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι εξακολουθούσε να έχει «πρήξιμο σε ορισμένες περιοχές σε σύγκριση με άλλες».

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο», σχολίασε κάποιος με ένα άλλο να αναφέρει: «Δεν έχει μόνο μάτια αλεπούς, αλλά έχει κάνει δουλίτσα και στη μύτη».

Άλλοι λιγότερο επικριτικοί απέδωσαν την αλλαγή στο πρόσωπό της στον τρόπο που εφάρμοσε το μακιγιάζ της λέγοντας: «Θα εκπλαγείτε από τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα διαφορετικό μακιγιάζ».

Αρκετοί έσπευσαν επίσης να υπερασπιστούν τη Λίμα. «Πήρε βάρος αυτό είναι όλο. Εξακολουθεί να είναι 100 φορές πιο σέξι από οποιαδήποτε από εμάς», έγραψε μια θαυμάστρια της.

«Οι άνθρωποι σε αυτά τα σχόλια ξέχασαν πώς λειτουργούν τα σώματα. Είναι άνθρωπος. Είναι μητέρα. Εξελισσόμαστε και το ίδιο κάνουν και τα σώματά μας».

Η Λίμα – η οποία πρόσφατα επέστρεψε ως μοντέλο για τη Victoria’s Secret – καλωσόρισε τον γιο της Cyan Lima Lemmers, με τον σύντροφό της Andre Lemmers τον Αύγουστο του 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ilyadrianalima

Έχει επίσης αποκτήσει δύο κόρες τη Valentina, 14, και τη Sienna, 10, με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jarić. Μετά από πέντε χρόνια γάμου, το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments