Lifestyle

Κραουνάκης: «Ο “Άδωνις” γράφτηκε για χοντρό αντρικό υπαρκτό πρόσωπο»

Κραουνάκης: «Ο “Άδωνις” γράφτηκε για χοντρό αντρικό υπαρκτό πρόσωπο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Stamatis Kraounakis

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει την απόσφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι «Άδωνις» της λέξη «χοντρή», ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που ονόμασε έτσι το εν λόγω τραγούδι.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, με αφορμή την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι του «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», σε πρόσφατη συναυλία της, καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο, το body shaming.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stamatis Kraounakis (@stamatis_kraounakis)

Αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω (στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη) για να μη λυσσάξετε. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε» και στη συνέχεια τόνισε πως: «Εγώ κάθε φορά που λέω το τραγούδι στη λέξη χοντρή τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως δεν μιλάει πλέον με τη γνωστή ερμηνεύτρια και πως το τραγούδι του είναι «αθώο»: «Αυτό είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς και τα λοιπά… αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει. Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου».

Τέλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο κομμάτι γράφτηκε για ένα υπαρκτό πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να θέλει να πει ποιος είναι: «Αυτό το τραγούδι αναφέρεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο υπαρκτό, αντρικό πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω. Είναι πασίγνωστο πρόσωπο και ήταν η αιτία για να γράψω το τραγούδι τότε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments